Οργώνουν την Ελλάδα

Η επόμενη ημέρα της τηλεοπτικής
Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής εγκαινίασε την Παρασκευή τμήμα της

 Δεν ακολουθούμε τη γραμμή της πόλωσης και του λαΪκισμού,  τόνισε και υπογράμμισε την ανάγκη για σαφή και ξεκάθαρη λαική εντολή για να προχηρήσει, όπως είπε, στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων. Η ΝΔ πρόσθεσε έχει καλά συγκροτημένο σχέδιο. Ας το ακούσουν καλά εκείνοι που υποκρίνονται πως το αγνοούν, εκείνοι που βαφτίζουν πρόγραμμα την πλειοδοσία, την αοριστία και τα ευχολόγια.

• • src=/upload_files/Image/Grafika
• • Η ΝΔ μίκρυνε την Ελλάδα και πλήγωσε τη Δημοκρατία, δήλωσε από το θεσσαλικό κάμπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Νωρίτερα,  ο επικεφαλής της επικοινωνιακής καμπάνιας του κόμματος
Και τα δύο κόμματα κρίνονται εφ΄όλης της ύλης και για τα τελευταία 20 χρόνια, ανέφερε από την Πάτρα η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και πρόσθεσε: Στο τεχνητό δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός και στο τεχνητό δίλημμα που διαρρέει το ΠΑΣΟΚ απαντάμε: ένα είναι το πραγματικό δίλημμα: αδύναμος δικομματισμός και δυνατός λαός ή αδύναμος λαός και δυνατός δικομματισμός.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι η εποχή των ισχυρών κυβερνήσεων πέρασε, γι' αυτό και ο πρωθυπουργός βάζει διλήμματα και απειλεί με εκλογές εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Η Αριστερά έχει κάνει συνεργασία με την κοινωνία και τη συμμαχία αυτή δε θα την εγκαταλείψουμε για να γίνουμε σωσίβιο και άλλοθι κανενός, πρόσθεσε.

Tην Καλαμάτα και τη Σπάρτη επισκέφτηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης όπου είχε επαφές με τοπικούς φορείς. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφερόμενος στο χθεσινό ντιμπέιτ επέκρινε τη στάση του πρωθυπουργού να απορρίψει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Στέλιος Παπαθεμελής. Το πρωί της Παρασκευής επισκέφτηκε το Αττικό νοσοκομείο, ενώ νωρίτερα μίλησε στο Θεολογικό Συνέδριο που διοργανώνεται στο Κάραβελ και επανέλαβε τις ανησυχίες του για το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού.

Πηγή: skai.gr