Ομιλία Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

"Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι πολίτες την Κυριακή είναι εάν θα συνεχίσουμε μπροστά ή θα αφήσουμε τη χώρα να γυρίσει στο χθες, στα ελλείμματα και στο τέλμα", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Καραμανλής επισήμανε ότι η πατρίδα μας χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση που να μπορεί να παίρνει γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις και ζήτησε από τους πολίτες θετική επιλογή, η οποία όπως είπε, αποτελεί εγγύηση σταθερότητας.

Ακόμα, παραδέχθηκε ότι τριάμιση χρόνια υπήρξαν αδυναμίες και έγιναν λάθη, ενώ κάποιοι πικράθηκαν, τόνισε όμως ότι "η κυβέρνηση έχει πάρει το μήνυμα".

Επανέλαβε ότι η Ελλάδα δε θα κάνει ούτε ένα βήμα πίσω εάν τα Σκόπια δε σεβαστούν στο ακέραιο συμφωνίες και δεν εγκαταλείψουν τις αδιάλλακτες στάσεις τους για να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός έκανε εκτενή αναφορά στα έργα και τις πολιτικές της ΝΔ για την περιφέρεια και ιδιαίτερα για τη βόρεια Ελλάδα.

Την Παρασκευή το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προεκλογική εμφάνιση μιλώντας στο Πεδίο του Άρεως.
Πηγή: skai.gr