Κλείσιμο

Οι βουλευτές στηρίζουν το έργο

Κλίμα συναίνεσης επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να αμβλύνει το βαρύ πολιτικό κλίμα που εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση Βουλγαράκη, αλλά και η διαφοροποίηση βουλευτών του κόμματος, με πιο πρόσφατη αυτή των κυρίων Μιχαλολιάκου και Μανώλη απέναντι στη διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου για τα μπλοκάκια.

Οι βουλευτές της ΝΔ στηρίζουν με την ψήφο τους στη Βουλή το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, δήλωσε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας τη στάση του Β. Μιχαλολιάκου στη Βουλή απέναντι στο φορολογικό νομοσχέδιο.

• Πολιτικό ναδίρ
• Κληθείς να σχολιάσει τη φράση τζάμπα μάγκες του κ. Βενιζέλου, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος δήλωσε ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να χαρακτηρίζει με ανοίκειες λέξεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς απόψεις άλλων που τοποθετούνται με παρρησία από το βήμα της Βουλής.

Αναφορικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, ο κ. Αντώναρος επανέλαβε ότι οι υπουργοί κινήθηκαν στο πλαίσιο των συνταγματικά καθορισμένων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους.

Την ίδια ώρα, το περιβάλλον του υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας διαβεβαιώνει πως πάσα πλευρά ότι ο κ. Βουλγαράκης είναι στοιχισμένος πίσω από τον πρωθυπουργό και δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

Κάποια πράγματα ανακοινώνονται από εκείνους που έχουν το άμεσο ενδιαφέρον και βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων, σχολίασε στο ΣΚΑΪ ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης.
Πηγή: skai.gr