Κουτσούμπας:Ο συσχετισμός στη Βουλή θα δώσει κυβέρνηση συνεργασίας οπωσδήποτε

«Ο συσχετισμός στη Βουλή θα δώσει κυβέρνηση συνεργασίας οπωσδήποτε» δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών και εκτίμησε ότι «οι προγραμματικές της δηλώσεις στην πραγματικότητα είναι ήδη έτοιμες, αφού στόχο έχει την υλοποίηση του 3ου μνημονίου, στο έδαφος των υπολοίπων 2 προηγούμενων, με μέτρα που θα προστίθενται ανά τρίμηνο, μετά την αξιολόγηση από την της τρόικα, το γνωστό κουαρτέτο πλέον».

«Το ΚΚΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες που το τίμησαν με την ψήφο τους στις σημερινές εκλογές. Όσους και όσες αγνόησαν εκβιαστικά διλήμματα, ξεπέρασαν αναστολές, επιμέρους επιφυλάξεις και συναντήθηκαν με το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, θα αξιοποιήσει την πολιτική εκλογική και κοινοβουλευτική του δύναμη, στην τιτάνια προσπάθεια που πραγματικά πρέπει να κάνουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, για τη συνολική ανασύνταξη, ενδυνάμωση του εργατικού-λαϊκού κινήματος, για την οικοδόμηση μιας μεγάλης κοινωνικής, λαϊκής συμμαχίας», δήλωσε ο γγ του κόμματος.

Έκανε εκ νέου λόγο για «λυκοσυμμαχίες», επανέλαβε ότι το κόμμα «θα σταθεί στο πλευρό του λαού» και «σταθερά απέναντι σε κάθε κυβέρνηση που είναι έτοιμη να υλοποιήσει το βάρβαρο μνημόνιο και να στείλει το λογαριασμό στο λαό με νέα μέτρα φωτιά, ΕΝΦΙΑ, βαριά φορολογία που θα γονατίσει τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον επαγγελματία, τον αγρότη, τη σύνταξη μετά τα 67, την κατάργηση του ΕΚΑΣ από αρχές 2016, το πετσόκομμα των κοινωνικών δαπανών σε υγεία, πρόνοια, παιδεία και άλλα μέτρα που δεν έχουν τελειωμό», όπως σημείωσε.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των εκλογών αναλυτικά ΕΔΩ



Πηγή: skai.gr