Καραμανλής: Η Λευκάδα αλλάζει σελίδα

Με τη συνάντησή του με το νομάρχη Λευκάδας και την επίσκεψή του στην περιοχή Αγιος Νικήτας, όπου είχαν σημειωθεί κατολισθήσεις στους σεισμούς του 2003, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο νησί ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.
Απο τον Αγιο Νικήτα, όπου είδε τα έργα αποκατάστασης του οδικού δικτύου, ο κ. Καραμανλής δήλωσε ότι το 2003 ο σεισμός είχε προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές στο νησί, ένα νησί που τόσα χρόνια είχε αφεθεί στην τύχη του.
Απο τον Απρίλιο του 2004, ανέφερε ο πρωθυπουργός και όπως είχε δεσμευτεί η Νέα Δημοκρατία, συγκρότησε συγκεκριμένο σχέδιο για την ανάκαμψη της Λευκάδας και σήμερα οι ζημιές στο οδικό δίκτυο έχουν αποκατασταθεί, ενώ έργα σημαντικά έχουν ολοκληρωθεί. Η Λευκάδα γυρίζει σελίδα, ανέφερε ο κ. Καραμανλής και σημείωσε ότι πέρυσι παρουσίασε αύξηση τις τουριστικής κίνησης. Η Λευκάδα και η περιφέρεια μπορούν να είναι αισιόδοξες για το μέλλον, κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Το πρωί οκ. Καραμανλής επισκέφθηκε τη Νομαρχία και είχε συνάντηση με το νομάρχη κ. Γιάννη Λάζαρη και τους τοπικούς παράγοντες.
Πηγή: skai.gr