Κλείσιμο

Καλαφάτης: Έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί (post)

Την ετοιμότητα, ικανότητα, αλλά και αποφασιστικότητα της Ελλάδας “να κάνει ό,τι χρειαστεί για την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των εθνικών μας δικαίων”, υπογραμμίζει σε άρθρο που ανάρτησε σήμερα στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

“Αυτή είναι η απόφαση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη”, σημειώνει ο κ. Καλαφάτης και προσθέτει ότι “αυτή η απόφαση εφαρμόζεται με ενθουσιασμό από εκείνους που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες και στηρίζεται από τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων”.

Αναφερόμενος στις προσπάθειες ανθρώπων να εισέλθουν στο εσωτερικό της χώρας από τα σύνορα στον Έβρο, ο κ. Καλαφάτης επισημαίνει στο άρθρο του ότι αυτές “αποκρούστηκαν από τη χώρα μας με τρόπο που αιφνιδίασε συναντώντας, για πρώτη φορά την άμεση αντίδραση της Ευρώπης” και τονίζει χαρακτηριστικά “είναι πλέον πασιφανές πως η απάντηση που παίρνει στον Έβρο ο Ταγίπ Ερντογάν προστίθεται στις αλλεπάλληλες ήττες που υπέστη το τελευταίο διάστημα”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ