Ασυντόνιστος κρατικός μηχανισμός

Εικόνα ακυβέρνητης πολιτείας παρουσιάζει η χώρα και αυτό το βιώνουν όλοι οι Έλληνες και οι Έλληνίδες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιαννης Ραγκούσης.

Εξάλλου, ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε ότι έχουμε εικόνα ενός κρατικού μηχανισμού, ασυντόνιστου και ακαθοδήγητου από την κυβέρνηση.

Η σημερινή ημέρα, συνέχισε ο κ. Ραγκούσης, είναι ακόμα πιο βαριά και ζούμε και βλέπουμε γεγονότα που κανένας δεν θέλει να βλέπει και δεν αντέχει να πιστέψει.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι σήμερα απειλείται η ζωή και άλλων συμπολιτών μας και παράλληλα καταστρέφεται η Αρχαία Ολυμπία, η ιστορία και ο πολιτισμός μας.

Κινδυνεύουν, όπως είπε, εγκλωβισμένοι και υπογράμμισε ότι είναι αδιανόητο να θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Η κυβέρνηση οφείλει να προστατέψει τους συνανθρώπους μας και την ιστορία μας, πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ επανέφερε την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου και άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κάτι που, όπως είπε, επιβάλλεται να δεχθεί ο Κώστας Καραμανλής λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης.

Η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, πρέπει να καταλήξει σε δύο αποφάσεις.

Πρώτον, στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών, κάτι που, όπως είπε ο κ. Ραγκούσης, δεν έγινε μέχρι σήμερα και δεύτερον στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων του Ελληνισμού.
Πηγή: skai.gr