Μητσοτάκης προς εργαζομένους: Σταματήστε τις απεργίες στα ΜΜΜ

Την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσαν οι αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τον πρόεδρο της ΝΔ να ζητεί την Παρασκευή από τους εργαζομένους να σταματήσουν τις απεργίες, επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαία η αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου με τον οποίο λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις.

«Με τις συνεχείς απεργίες των ΜΜΜ, αντί να τιμωρείτε την Κυβέρνηση, τιμωρείτε τους πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε. Σταματήστε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Χρειάζεται αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου. Καμία απεργία χωρίς το 50% +1 των εργαζομένων. Να μπει τέλος στην ασυδοσία των συνδικαλιστών» ξεκαθάρισε δε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ας σημειωθεί ότι την Παρασκευή η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε όλες τις κεντρικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ. Πρόκειται για την τρίτη 24ωρη απεργία των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς το τελευταίο 15νθημερο.
Πηγή: skai.gr