ΝΔ: Εθισμένη στο ψέμα και στραγγαλιστής της αλήθειας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Για «εθισμό στο ψέμα» και «στραγγαλισμό της αλήθειας» κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε νωρίτερα κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

Ο κ. Κουμουτσάκος σημειώνει
πως η κυβέρνηση έχει φτάσει στο σημείο να «επιτίθεται στη νοημοσύνη των πολιτών», δηλώνοντας ικανοποιημένη με περικοπές στις συντάξεις, σφαγιαστική φορολόγηση και ερήμωση της οικονομίας, κι ενώ σε 90 ημέρες θα βρεθούν στην ανεργία οι χιλιάδες εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν αδειοδοτήθηκαν.

«Για όλα αυτά έχουν υποσχεθεί τα ακριβώς αντίθετα», τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, συμπληρώνοντας δε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί καν να καταλάβει ότι «υπάρχει άλλος δρόμος».

«Με λιγότερους φόρους και λιγότερες δαπάνες, όπως προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό δεν είναι ‘νεοφιλελευθερισμός’, όπως προπαγανδίζουν. Είναι η κοινή λογική. Ακριβώς δηλαδή, ό,τι λείπει από τη βυθισμένη στην αναξιοπιστία και ιδεοληψία κυβέρνησή τους που έχει καταρρεύσει στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων», καταλήγει ο κ. Κουμουτσάκος.
Πηγή: skai.gr