Κλείσιμο

Βαρβιτσιώτης: Η κυβέρνηση βολεύει συντρόφους στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας

Για αλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας και διεύρυνση του αριθμού των μελών του ώστε να «βολευτούν περισσότεροι σύντροφοι» κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση σε ανακοίνωσή του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει απρόσκοπτα, μέσω ΤΑΙΠΕΔ, να ξηλώνει τις διοικήσεις στα περιφερειακά λιμάνια με διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά προχώρησε στην αιφνιδιαστική και ανεξήγητη αλλαγή του -κατά κοινή ομολογία- επιτυχημένου Διοικητικού Συμβουλίου στον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας που ανέπτυξε τον τομέα της κρουαζιέρας στο νησί και κατάφερε να ολοκληρώσει, μετά από δώδεκα χρόνια κωλυσιεργιών, το νέο προβλήτα κρουαζιερόπλοιων, μήκους 430 μέτρων» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Βαρβιτσιώτης, συμπληρώνοντας πως το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο ήταν αυτό που συνυπέγραψε με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Μεταφορών, την ίδρυση του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα υδατοδρομίου στην Ελλάδα.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν αφήνει ασχολίαστη ούτε την ηλικία του 75χρονου νέου προέδρου, εγκαλώντας ευθέως την κυβέρνηση για την αύξηση των μελών του Δ.Σ από 7 σε 9, ώστε να μπορέσουν να «βολευτούν ακόμη περισσότεροι σύντροφοι», μεταξύ των οποίων και ο συμφοιτητής του πρωθυπουργού και αντιδήμαρχος Ερείκουσας, Ανδρέας Γουλής που «τον φιλοξενεί εκεί κάθε χρόνος».

«Μήπως με αυτόν τον τρόπο ανταποδίδει την προσωπική του φιλοξενία παραβλέποντας, για μία ακόμη φορά, το δημόσιο συμφέρον;», αναρωτιέται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Κλείνοντας ο κ. Βαρβιτσιώτης κατηγορεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πως αδιαφορεί για την προσέλκυση επενδυτών και «αποδεικνύει ότι το νέο που διατυμπάνιζε προεκλογικά είναι τελικά πολύ παλιό».

Πηγή: skai.gr