Κλείσιμο

Καμμένος για δανειστές: Πρώτα θα νομοθετούμε, και μετά θα τούς λέμε γιατί το κάναμε

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση αψηφά τους δανειστές απέστειλε ο Πάνος Καμμένος λίγες μόνο ώρες πριν την κρίσιμη επταμερή συνάντηση του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες.

«Θα προχωρήσουμε στην νομοθέτηση και μετά θα τους πούμε για ποιο λόγο γίνεται. Δεν θα εγκρίνει ο κάθε Κοστέλο τα νομοσχέδια από τη στιγμή που ο λαός πεινάει» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Άμυνας.

«Από την πρώτη στιγμή είχαμε έντιμη στάση απέναντι στους δανειστές και στο λαό ότι θα αλλάξουμε τη μνημονική πολιτική... Αυτή η χώρα λαμβάνει εντολές μόνο από το λαό είμαστε χώρα που έχει επαναποκτήσει την εθνική της κυριαρχία» υπογράμμισε.

«Η οικονομική κρίση μετατράπηκε σε ανθρωπιστική. Δε θα ρωτήσουμε κανένα για το νομοσχέδιο» σχολίασε, αναφερόμενος στο σχετικό νομοσχέδιο για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης που υπερψηφίστηκε την Τετάρτη.

Όπως σημείωσε ο κ. Καμμένος, «αλλάζουν οι πολιτικές που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.»

Όσον αφορά την παρέλαση της 25η Μαρτίου, και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πλατεία Συντάγματος, τόνισε ότι θα δείξουμε στους εταίρους με τους χορούς και τις παραδοσιακές ενδυμασίες, ότι ο λαός είναι κυρίαρχο κράτος και ενωμένος.

«Η χούντα χόρευε μόνο τσάμικα. Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;» διερωτήθηκε με αφορμή την κριτική ότι με τη γιορτή που θα ακολουθήσει από τις μπάντες του στρατού αναβιώνουν χουντικά έθιμα.

«Δεν θα χαρίσουμε στη χούντα, στους ακροδεξιούς τις παραδόσεις της χώρας» παρατήρησε ο Πάνος Καμμένος.

Για την αποκατάσταση των μισθών στις Ένοπλες Δυνάμεις όπως αποφάσισε το ΣτΕ ο υπουργός Άμυνας εξήγησε ότι αφαίρεσε από τον κωδικό των εξοπλισμών 55 εκατ. ευρώ.
Πηγή: skai.gr