Επενδύσεις και κινήσεις για σταθεροποίηση της οικονομίας στη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων

Ο συντονισμός και η λειτουργία της κυβέρνησης, το πρόγραμμα επενδύσεων, η κοινωνική συνοχή και ο εκλογικός νόμος θα συζητηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, στην σύσκεψη του πρωθυπουργού, στις 8 το βράδυ της Τρίτης, με τους κυβερνητικούς εταίρους.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να θέσει στους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη το θέμα των κινήσεων που πρέπει να γίνουν άμεσα, έτσι ώστε να υπάρξει σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας.

Από την πλευρά τους οι κύριοι Βενιζέλος και Κουβελης αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητήσουν στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους 13 μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, στους οποίους επεσήμανε ότι υπάρχει σαφής βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στη χώρα μας. Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο της εξόδου της χώρας από το ευρώ, ενώ σημείωσε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τόνισε δε, πως θα προχωρήσουν γρήγορα οι αποκρατικοποιήσεις. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr