Τα πιο… αποτυχημένα κέρινα ομοιώματα του Ουίλιαμ και της Κέιτ σε μουσείο στην Κρακοβία – Viral βίντεο

Το πρόσωπο του Ουίλιαμ φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι και τα χείλη του ανοιχτά αποκαλύπτουν τα δόντια του

Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

Αυτή την εβδομάδα το μουσείο  βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής όταν ένα βίντεο από περιήγηση επισκέπτη στους χώρους του έγινε viral στο TikTok.

Στο βίντεο - εκτός των άλλων εκθεμάτων - φαίνονται και τα «ανατριχιαστικά» κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα της Ουαλίας και διαδόχου του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου, Ουίλιαμ και της συζύγου του, πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον.

όμως το ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον απλά δεν θυμίζει την πριγκίπισσα και εκείνο του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν είναι καθόλου κολακευτικό.

Το πρόσωπο του Ουίλιαμ φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι και τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω και τα χείλη του ανοιχτά αποκαλύπτουν τα δόντια του.

@beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum 💀 wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum ♬ Funny Song - Cavendish Music

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 12 εκατομμύρια προβολές και 1,7 εκατομμύρια likes.

Τα σχόλια των υπόλοιπων χρηστών της πλατφόρμας ήταν καυστικά - μάλιστα καποιοι έργραψαν ότι τα ομοιώματα «έγιναν αυστηρά από μνήμης» ή «για να αποφευχθούν ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων».

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι τρομακτικός» αναφέρεται σε άλλο σχόλιο στο TikTok . «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με έκανε να τσιρίξω» σε ένα άλλο. 

Πηγή: skai.gr