Viral το «σνομπάρισμα» της Αννα Γούιντορ στην Κιμ Καρντάσιαν σε σόου της Βικτόρια Μπέκαμ (βίντεο)

Το ύφος της ης σιδηράς κυρίας της μόδας όταν είδε την διάσημη τηλεπερσόνα ήταν τόσο… Γουίντουρ!

Όταν η Αννα Γουίντουρ έχει φτάσει εγκαίρως, έχει καθίσει και περιμένει υπομονετικά στην θέση της να αρχίσει η επίδειξη μόδας, κανένας δεν δικαιούται να φτάσει καθυστερημένος, για κανέναν λόγο. 

Η Κιμ Καρντάσιαν όμως άργησε στο σόου της Βικτόρια Μπεκαμ εχθές και το σνομπάρισμα που της έκανε η σιδηρά κυρία της μόδας έγινε viral. 

Στο στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Κιμ μπαίνει σχεδόν τρέχοντας στην αίθουσα, χαιρετά βιαστικά τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με ένα φιλί και περνά μπροστά από την Γουίντουρ για να καθίσει στην θέση της, δίπλα στην διευθύντρια της Vogue. 

Η Γουίντουρ εντελώς απαθής, κάνει ότι δεν την βλέπει, μάλιστα στρίβει το κεφάλι της διακριτικά από την άλλη πλευρά – φυσικά για χαιρετούρες ούτε λόγος. 

Στο επόμενο καρέ του βίντεο, η Κιμ μιλάει με τον Μπέκαμ αλλά η Γούιντορ (που καθόταν ανάμεσά τους) λείπει από τη θέση της…

Λίγο αργότερα βέβαια, ανάμεσα στα εκατοντάδες σχόλια που κατέκλυσαν την ανάρτηση, κάποιος χρήστης ανέβασε μία φωτογραφία που οι δύο «ιέρειες» την μόδας, κάθονται μαζί και συζητούν.

Κάποιος άλλος σχολίασε ότι η Γουίντουρ δεν σνόμπαρε την Κιμ «απλά έτσι είναι το ύφος της» ενώ ένας τρίτος ότι η Κιμ οδηγεί σήμερα τη μόδα, όχι η Γουίντουρ.

Πηγή: skai.gr