Το δράμα του γάμου της Natalie Portman: Πώς ένα κινηματογραφικό ρομάντζο εξελίχθηκε σε σκάνδαλο

Η απιστία του συζύγου της, Benjamin Millepeid, στάθηκε η αφορμή για να χωρίσει το ζευγάρι 

Η Natalie Portman παντρεύτηκε τον χορευτή Benjamin Millepeid, αφού ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Μαύρος κύκνος» το 2009, όταν ο Millepeid ήταν ο χορογράφος για τη βραβευμένη ταινία. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως «στράβωσαν» μετά την απιστία του και η ηθοποιός του ζήτησε να χωρίσουν. 

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του μετά από ένα χρόνο σχέσης: «Πάντα προστάτευα και κρατούσα την προσωπική μου ζωή ιδιωτική. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση της ζωής μου θα πω ότι είμαι απερίγραπτα ευτυχισμένη και νιώθω πολύ ευγνώμων που έχω αυτή την εμπειρία», είχε δηλώσει τότε η διάσημη ηθοποιός. 

Μόλις ένα χρόνο αφότου ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, η Natalie Portman γέννησε τον γιο τους Aleph και στη συνέχεια, ένα χρόνο μετά, ο Millepeid και η Portman «ενώθηκαν» με τα δεσμά του γάμου κατά τη διάρκεια μιας εβραϊκής τελετής στο Big Sur της Καλιφόρνιας. 

Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2016, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το κοριτσάκι τους Amalia, η οποία γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017. Με τον ερχομό της Amalia, όλα έμοιαζαν να είναι υπέροχα, ώσπου «έσκασε»… η βόμβα. Σύμφωνα με το Voici, το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, ανέφερε ότι ο σύζυγός της διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την ακτιβίστρια της κλιματικής αλλαγής, Camille Étienne. Ο 46χρονος επικεφαλής χορευτής της Όπερας του Παρισιού έκανε μια δήλωση για την κατάσταση, αναγνωρίζοντας το λάθος του. 
«Πρόκειται για ένα τεράστιο λάθος και κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρέσει η σύζυγός του και να κρατήσει την οικογένειά τους ενωμένη», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του ηθοποιού που μίλησε στο «People».

Το ζευγάρι έκτοτε έχει χωρίσει και η κατάστασή τους είναι ασαφής, ωστόσο, κάνουν ό,τι μπορούν για να περιορίσουν τον πόνο και να επικεντρωθούν στο μεγάλωμα των δύο παιδιών τους.

Πηγή: skai.gr