Βέρτης: Στη δήλωση που έκανα είπα κάτι που αρέσει σε εμένα, όχι όμως για να υποβιβάσω τη γυναίκα - Δείτε βίντεο

Ο Νίκος Βέρτης τοποθετήθηκε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε δήλωσή του σχετικά με τις γυναίκες και το τι του αρέσει  

Διευκρινίσεις έδωσε ο Νίκος Βέρτης για πρόσφατη δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις, σχετικά με τις γυναίκες και την μαγειρική
«Μου αρέσει η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει και στρώνει το κρεβάτι», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων. σε δηλώσεις του ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Νίκος Βέρτης μιλώντας στο Κοσμοράδιο 95,1 τόνισε πως δεν είχε σκοπό να υποβιβάσει τις γυναίκες και σχολίασε την κριτική που δέχτηκε. «Σε άλλον αρέσει το άσπρο, σε άλλον το μαύρο. Στη δήλωση που έκανα είπα κάτι που αρέσει σε εμένα, όχι όμως για να υποβιβάσω τη γυναίκα. Τη μητέρα μου τη σέβομαι, είναι κορώνα στο κεφάλι μου. Η σχέση που έχω αν μου μαγειρέψει είναι η βασίλισσα του σπιτιού. Ποτέ δεν θα δείξω ότι επειδή μου μαγειρεύει είναι υποδεέστερη. Αυτό παρεξηγείται. Είναι λάθος. Την περίοδο της σαρακοστής, που έχω περισσότερο χρόνο και αποφασίζω να είμαι σπίτι μου, μπαίνω στην κουζίνα και μαγειρεύω δύο φορές τη μέρα. Τι με κάνει; Κατώτερο; Είναι ωραία η μαγειρική, ακόμα και οι δουλειές στο σπίτι, είναι ψυχαγωγία για μένα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: skai.gr