Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου

Κριός

Θα πρέπει να θέσετε τα πράγματα επί τάπητος και να βρείτε ένα τρόπο επίλυση των εκκρεμών υποθέσεων σας, αλλά και των διαφορών σας με τους γύρω. Έχετε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην δημιουργείτε παρανοήσεις και εκφράστε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Ταύρος

Δεν θα πρέπει να είστε απόλυτοι και μονοκόμματοι με προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στο εργασιακό ή οικογενειακό περιβάλλον. Ακούστε προσεκτικά, κατανοήστε, συμβουλευτείτε και δράστε. Σας απασχολεί επίσης η υγεία σας και σας αγχώνει. Πρόκειται άραγε για πραγματικά ή φανταστικά προβλήματα, που έχουν την βάση τους στην κάπως πεσμένη σας ψυχολογία;

Δίδυμοι

Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, μια και κάποιο έκτακτο γεγονός μπορεί να κάνει το πρόγραμμα σας άνω-κάτω. Μην εκνευρίζεστε και προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής. Για τους ερωτευμένους ή δεσμευμένους η σημερινή είναι μια πολύ όμορφη μέρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ρομαντικές αποδράσεις και εξόδους.

Καρκίνος

Ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα ίσως να σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδια σας ή να σας υποχρεώσουν να ιεραρχήσετε εκ νέου τις προτεραιότητες σας, μπορεί δε εξ αιτίας τους να αλλάξετε θέσεις και απόψεις για ορισμένα ζητήματα. Εστιάστε σε ζητήματα σπουδών, νομικών υποθέσεων που εκκρεμούν ή ταξιδιών και δρομολογήστε λύσεις σε προβλήματα που αναφύονται.

Λέων

Με το ξεκίνημα της μέρας το μυαλό σας θα βρίσκεται σήμερα στο σχόλασμα και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σας οργανισμό. Επικοινωνήστε χαλαρά με τους αγαπημένους σας και κάντε περιπάτους στον καθαρό αέρα. Για εσάς που δεν μπορείτε ωστόσο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, συνιστάται να εργαστείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχατε έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρας σας. Γιατί ευκαιρία σαν την σημερινή σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η μελλοντική πορεία σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε την γλώσσα του σώματος.

Ζυγός

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Οι πλανήτες σας δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα και φέρνουν ξεκαθαρίσματα σε ζητήματα κληρονομικών. Οι λογομαχίες θα είναι εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Σκορπιός

Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

Τοξότης

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό πρόβλημα.

Αιγόκερως

Αφήστε τα προβλήματα και τις σκοτούρες που σας απασχολούν στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά τη μέρα σας. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας! Αποφύγετε όμως να αναζητήσετε την τύχη σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!!! Δεν θα σας βγει σε καλό… Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σας.

Υδροχόος

Η έλλειψη συναισθηματικής ισορροπίας σας δημιουργεί την τάση για απομόνωση. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί δεν θα μπορέσετε να λύσετε με αυτό τον τρόπο κανένα από τα προβλήματα που σας απασχολεί. Μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Οι αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία σας ενθουσιάζει, αλλά είναι θνησιγενής…

Ιχθείς

Δεν χρειάζεται να σας πιάνει κατήφεια. Κάποια πράγματα τελειώνουν, κάποια άλλα όμως ξεκινούν. Αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ζωής και η μετεξέλιξη μας είναι μέρος της φυσικής μας πορείας… Προσοχή ωστόσο σε ποιους θα εμπιστευτείτε τα εσώψυχα σας! Υπάρχουν άτομα που δεν αξίζουν της εμπιστοσύνης σας και θα πρέπει να τα απομακρύνετε από κοντά σας, γιατί θα σας κάνουν ζημιά.

Ακούστε επίσης ΕΔΩ τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από το Κώστα Λεφάκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

Πηγή: thebest.gr
TAGS: Ζώδια