Το μυστικό της Dua Lipa για καλό σεξ – Κάτι θα ξέρει…

Η σταρ, η οποία αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον Romain Gavras δήλωσε: «Το να μην μιλάς για το σεξ με το άτομο με το οποίο κάνεις σεξ είναι μια περίεργη ανωμαλία για μένα» 

Η Dua Lipa αποκαλύπτει το μυστικό της για καλό σεξ, καθώς «ανοίγεται» για τις ρομαντικές της σχέσεις. Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις στο εβδομαδιαίο podcast της.

Η 28χρονη ποπ σταρ παραδέχτηκε ότι πιστεύει πως τα ζευγάρια πρέπει να είναι απόλυτα ειλικρινή για το τι χρειάζονται σεξουαλικά προκειμένου να λειτουργήσει μια σχέση. Η Dua Lipa δήλωσε ότι της φαίνεται παράξενο να μην συζητάει το θέμα και πιστεύει ότι κάθε αμηχανία γύρω από το σεξ δεν θα έπρεπε να υπάρχει.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η σταρ, η οποία αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον Romain Gavras δήλωσε: «Το να μην μιλάς για το σεξ με το άτομο με το οποίο κάνεις σεξ είναι μια περίεργη ανωμαλία για μένα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να ομαλοποιήσουμε τη συζήτηση γύρω από το σεξ και να το κάνουμε ένα θέμα για το οποίο μπορούμε να μιλάμε πιο ελεύθερα, ώστε να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τις ενοχές και τη ντροπή που το περιβάλλει». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Αν περνάτε καλά, αυτό είναι το «μυστικό» για την αγάπη, σύμφωνα με την ίδια. «Είναι πάντα τόσο διασκεδαστικό να βρίσκεις τρόπους να συνεχίζεις να είσαι περίεργος για τον σύντροφό σου. Τόσα πολλά από αυτά που διαβάζω για τις σχέσεις αυτές τις ημέρες αφορούν τη "φάση της συγκατοίκησης", όπου νιώθετε ότι ζείτε μαζί, αλλά δεν έχετε πια ρομαντική σχέση. Τι μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι το ενδιαφέρον σας για τη σχέση δεν θα εκλείψει ποτέ; Και μήπως καταστρέφουμε τις σχέσεις προσπαθώντας να γίνουμε ακόμα πιο ευτυχισμένοι, ενώ είμαστε εξαρχής αρκετά ευτυχισμένοι;», αναρωτήθηκε η διάσημη τραγουδίστρια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συζήτησης, η Dua Lipa μίλησε, επίσης, για την εύρεση του έρωτα και αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια σχέση. Παραδέχτηκε ότι δεν έχει καθόλου χρόνο για εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Raya και το Hinge, επειδή μπορούν να αφαιρέσουν τον αυθορμητισμό ενός νέου ειδυλλίου. Είπε: «Έχω τόσους πολλούς φίλους σε εφαρμογές γνωριμιών και μερικές φορές αυτό λειτουργεί. Η διαγραφή της αβεβαιότητας μοιάζει λίγο αντισυμβατική. Υπάρχει κάτι στο άγνωστο που είναι συναρπαστικό… Σήμερα οι άνθρωποι βασίζουν όλη τους την ευτυχία σε ένα άτομο. Θέλουμε να βρούμε αυτόν που θα μας ικανοποιήσει τα πάντα - τις ρομαντικές μας ανάγκες, τις σεξουαλικές μας ανάγκες, την ανάγκη μας για τον καλύτερο φίλο», πρόσθεσε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η σχέση της Dua με τον Romain φαίνεται να πηγαίνει ολοένα και καλύτερα και πρόσφατα έκανε διακοπές μαζί του και με τους γονείς της. Η Dua Lipa βγαίνει με τον σύντροφό της από τις αρχές του έτους και το ζευγάρι απολαμβάνει ρομαντικές διακοπές μαζί τις τελευταίες ημέρες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά την έξοδό τους από το σόου του Saint Laurent στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η Dua και ο Romain - ο πρώην φίλος της Rita Ora - δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Πηγή: skai.gr