Η Dua Lipa γνώρισε τον Romain Gavras στους γονείς της – Δείπνησαν σε εστιατόριο στην Ίμπιζα

Η τραγουδίστρια έχει στενή σχέση με τους γονείς της και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Dua Lipa έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Romain Gavras, καθώς τον σύστησε στους γονείς της για πρώτη φορά στην Ίμπιζα. Η 28χρονη τραγουδίστρια και ο 42χρονος φίλος της, σύμφωνα με τη «Daily Mail», απόλαυσαν ένα δείπνο υπό το φως του φεγγαριού στο εστιατόριο Juntos House, όπου τους συνόδευσαν η μητέρα της Anesa και ο πατέρας της Dukagjin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η διάσημη τραγουδίστρια έδειχνε εντυπωσιακή καθώς φόρεσε ένα αμάνικο λευκό μίντι φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της, ενώ ο σύντροφός της ήταν ντυμένος casual, με ένα σκούρο πράσινο πουκάμισο. 

Η Dua Lipa έχει στενή σχέση με τους γονείς της και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια είναι η μεγαλύτερη, καθώς η Anesa και ο Dukagjin έχουν άλλα δύο παιδιά, την 22χρονη Rina και τον 17χρονο Gjin. 

Οι γονείς της μετακόμισαν στο Λονδίνο μετά την έναρξη του πολέμου στη Βοσνία. Η τραγουδίστρια βγαίνει με τον Romain Gavras από τις αρχές του έτους και το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές αυτές τις ημέρες. 

Το ζευγάρι συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι κατά την έξοδό τους από το σόου του Saint Laurent, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

«Η Dua γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να καταλαβαίνει τον κλάδο της. Αισθάνεται ότι ο Romain το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι», ανέφερε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας. 

Η Dua και ο Romain - ο πρώην φίλος της Rita Ora - δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον περασμένο Μάιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Πηγή: skai.gr