Camille Etienne: Ποια είναι η γυναίκα που φέρεται να είχε σχέση με τον σύζυγο της Natalie Portman

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής και της κοινωνικής δικαιοσύνης

Υπήρξαν ισχυρισμοί ότι ο Benjamin Millepied, ο σύζυγος της Natalie Portman, είχε σχέση με μια 25χρονη γυναίκα. Η εν λόγω γυναίκα ονομάζεται Camille Etienne και φέρεται να είναι δύο δεκαετίες νεότερη από τον Millepied.

Παρά τις φήμες, πηγές από το περιβάλλον της Portman και του Millepied δήλωσαν ότι το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει και ότι ο Millepied καταβάλλει προσπάθειες να ζητήσει συγχώρεση από την Portman. Τονίζεται ότι εξακολουθεί να την αγαπάει και την οικογένειά τους.

Η Camille Etienne

Ο Millepied και η Portman γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009, ενώ δούλευαν στην ταινία «Μαύρος Κύκνος». Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2010 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012. Έχουν δύο παιδιά, τον Aleph, που γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2011, και την Amalia, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.

Διαβάστε σχετικά: Natalie Portman: Εμφανίστηκε με τον σύζυγό της να φιλιέται μετά τις φήμες ότι την απάτησε με 25χρονη

Αν και το ζευγάρι φέρεται να χώρισε το 2022, φαίνεται ότι τα βρήκαν στην επέτειο των 10 χρόνων τους τον Αύγουστο. Ωστόσο, το γαλλικό περιοδικό «Voici» υποστήριξε ότι η Πόρτμαν ανακάλυψε την υποτιθέμενη σχέση του συζύγου της στις αρχές Μαρτίου του 2023.

Το περιοδικό δημοσίευσε φωτογραφίες του Millepied και της Etienne να μπαίνουν χωριστά στο γραφείο του στο Παρίσι και να φεύγουν δύο ώρες αργότερα, με διαφορά μόλις 10 λεπτών.

Η Etienne είναι υπέρμαχος της κλιματικής αλλαγής και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα για να προωθήσει τα «πιστεύω» της.

Είναι, επίσης, συγγραφέας και έχει γράψει το βιβλίο με τίτλο «Για μια οικολογική εξέγερση: Ξεπερνώντας τη συλλογική μας αδυναμία».

Η Etienne έχει γυρίσει ταινίες μικρού μήκους με επίκεντρο το περιβάλλον και έχει αναγνωριστεί για τα επιτεύγματά της στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος. Διαμένει στην περιοχή Σαβοΐα της Γαλλίας.
 

Πηγή: skai.gr