Natalie Portman: Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός χώρισε με τον σύζυγό της – Δεν «ξεπέρασε» ποτέ την απιστία του

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται δύο μήνες αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν εικασίες σχετικά με τη φερόμενη σχέση του Millepied με την ακτιβίστρια της κλιματικής αλλαγής, Camille Étienne

Η Natalie Portman και ο σύζυγός της, Benjamin Millepied, φέρονται να έχουν χωρίσει μετά από φήμες ότι είχε δεσμό. Μια πηγή δήλωσε στο Us Weekly ότι το ζευγάρι, που έχει δύο παιδιά, χώρισε μετά από 11 χρόνια γάμου.

«Αφού βγήκε η είδηση για την παράνομη σχέση του, προσπαθούν να δουλέψουν πάνω στον γάμο τους, αλλά προς το παρόν έχουν χωρίσει», υποστήριξε πηγή κοντά στο ζευγάρι. 

Η 42χρονη ηθοποιός εντοπίστηκε στο Σίδνεϊ την περασμένη εβδομάδα χωρίς τον 46χρονο σύζυγό της, παρά το γεγονός ότι ήταν η επέτειος του γάμου τους. Το δαχτυλίδι που της είχε χαρίσει ο σύζυγός της, σχεδιασμένο από τον Jamie Wolf, έλειπε από το δάχτυλό της, μόλις λίγες εβδομάδες αφότου φωτογραφήθηκε αναστατωμένη, ενώ έβγαινε με τον χορευτή, όπως αναφέρουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. 

Ο χωρισμός του ζευγαριού έρχεται δύο μήνες αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν εικασίες σχετικά με τη φερόμενη σχέση του Millepied με την ακτιβίστρια της κλιματικής αλλαγής, Camille Étienne. Το γαλλικό περιοδικό «Voici» δημοσίευσε εικόνες του Millepied και της 25χρονης Étienne να συναντιούνται στο γραφείο του. Τους είδαν να μπαίνουν στο κτίριο χωριστά και στη συνέχεια να φεύγουν με διαφορά 10 λεπτών, σχεδόν, δύο ώρες αργότερα. Το άρθρο υποστήριξε ότι η Portman είχε μάθει για την υποτιθέμενη απιστία του συζύγου της αρκετούς μήνες πριν. Το «Page Six» ανέφερε ότι το ζευγάρι έδινε μάχη για να σώσει τον γάμο του.
 

Πηγή: skai.gr