Sharon Osbourne: Αποκάλυψε ότι το Ozempic την έκανε «καταθλιπτική» και δεν μπορεί πλέον να πάρει βάρος

Η 70χρονη σύζυγος του του Ozzy Osbourne μίλησε για τις «μάχες» που έδινε μια ζωή με το σώμα της 

Η Sharon Osbourne έχει περιγράψει λεπτομερώς την «κόλαση» που περνάει μετά τη χρήση του Ozempic, το οποίο της έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «The Talk», η 70χρονη σταρ μίλησε για τις «μάχες» που έδινε μια ζωή με το σώμα της, εξηγώντας ότι αφού έκανε γαστρικό μανίκι (γαστρεκτομή), τώρα έχει χάσει πάνω από 28 κιλά, επειδή πήρε το συγκεκριμένο σκεύασμα. 

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πάρω βάρος ό,τι κι αν τρώω. Έχω κολλήσει σε αυτό το βάρος. Και είναι σαν σε όλη μου τη ζωή να ήθελα να έχω ένα συγκεκριμένο βάρος, χωρίς ποτέ να το φτάσω, και τώρα το έχω και δεν μου ταιριάζει, δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να το αλλάξω», ανέφερε η ίδια. 

Η σπαρακτική της αποκάλυψη έρχεται μετά την αποχώρηση της Sharon Osbourne από το ξενοδοχείο Claridge's στο Λονδίνο την Πέμπτη, αφού είχε σοκάρει το κοινό με τη δραστική απώλεια βάρους της. Η πρώην κριτής του X Factor αποκάλυψε ότι περνάει τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα χωρίς να τρώει, μετά τη λήψη του συγκεκριμένου φαρμάκου. 

Η Sharon Osbourne

Το Ozempic είναι ένα φάρμακο που έχει εγκριθεί από το FDA για να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σε ενήλικες με διαβήτη τύπου 2, ωστόσο το φάρμακο έχει χρησιμοποιηθεί από αστέρες του Χόλιγουντ ως μια γρήγορη λύση για την απώλεια βάρους. 

Η Sharon Osbourne συνέχισε: «Έχω κολλήσει σε αυτό το βάρος. Το θέμα με το βάρος είναι προσωπικό. Έχω πλέον κατάθλιψη και δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά». 

Η Sharon Osbourne

Εκτός από τις μάχες με το σώμα της, η σύζυγος του Ozzy Osbourne αποκάλυψε ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την εκπομπή φαντασμάτων «Night of Terror» μαζί με τον γιο της Jack. Ο Τζακ φοβήθηκε ότι η μητέρα του δέχτηκε… «επίθεση από δαίμονα» που την έκανε να χάσει τις αισθήσεις της... 

Πηγή: skai.gr