Selena Gomez: Αποκάλυψε ποιος ήταν ο έρωτας της ζωής της – Όχι, δεν είναι ο Justin Bieber

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Jimmy Fallon 

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Selena Gomez συνδέθηκε με τον Καναδό τραγουδιστή Justin Bieber, σε μια αμφιλεγόμενη σχέση, που αποτέλεσε «τροφή» για τα ταμπλόιντ της ψυχαγωγίας. Αποδεικνύεται, όμως, ότι ο Καναδός δεν ήταν ο έρωτας της ζωής της, όπως αποκάλυψε η ίδια στον Jimmy Fallon.

Η Σελένα ήταν καλεσμένη στο «The Tonight Show With Jimmy Fallon», όπου για πρώτη φορά αποκάλυψε ποιος ήταν ο έρωτας της ζωής της και σε ποιον έδωσε το πρώτο της φιλί. 

Η Σελένα αποκάλυψε ότι ο έρωτας της ζωής της δεν είναι ο Justin Bieber, αλλά ο Cole Sprouse. Μίλησε για το πατρικό της σπίτι και είπε στον Fallon ότι είχε εμμονή με τον Sprouse όταν ήταν μικρότερη. Στο ντοκιμαντέρ, μάλιστα, επισκέπτεται το σπίτι όπου ζούσε ως παιδί και μάλιστα δείχνει έναν τοίχο όπου είχε γράψει το όνομά του Cole. 

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι το πρώτο της φιλί ήταν με τον Sprouse, αλλά όχι με τον Cole, αλλά με τον δίδυμο αδελφό του Cole, τον Dylan. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τον Cole, καθώς το 2019 το είχε πει στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια είχε γράψει τότε στο Instagram: «Προφανώς, η καρδιά μου ήταν πολύ διχασμένη μεταξύ του Juan και του Cole Sprouse όταν ήμουν 11 ετών». Στην εκπομπή του Fallon, σχολίασε ότι ήταν βαθιά ερωτευμένη μαζί του, προσθέτοντας: «Ναι, ήμουν..... Και το πρώτο μου φιλί ήταν με τον αδερφό του! Στην τηλεόραση. Το έγραψαν έτσι στο σενάριο». Και πρόσθεσε: «Ήταν ο έρωτας της ζωής μου!». 

Πηγή: skai.gr