Η Sofia Vergara είναι μια καλή νοικοκυρά – Καθαρίζει με το σέξι μπικίνι της στις διακοπές

Ο σύζυγός της, Joe Manganiello, γύρισε το σύντομο βίντεο, που δείχνει την ηθοποιό να καθαρίζει

Η Σοφία Βεργκάρα δουλεύει πάντα, ακόμα και στις διακοπές της. Η ίδια θέλει να διατηρεί τα πάντα καθαρά και τακτοποιημένα. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης απόδρασής της, η ηθοποιός βρήκε λίγο χρόνο, φόρεσε το σέξι μπικίνι της και άρχισε να καθαρίζει το μέρος που έμενε με τον σύζυγό της. 

Ο σύζυγός της, Joe Manganiello, γύρισε το σύντομο βίντεο, που δείχνει τη Sofia να καθαρίζει. Η σταρ του Χόλιγουντ φοράει μπικίνι και έχει στη μέση της τυλιγμένο ένα παρεό, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν έτοιμη να απολαύσει τον ήλιο και τον ζεστό καιρό, όταν παρατήρησε κάτι που δεν της άρεσε.

«Είμαστε σε διακοπές«, λέει ο σύζυγός της στη Σοφία, όπως ακούγεται στο βίντεο. «Δεν κάνουν τίποτα», απαντά η ηθοποιός, αναφερόμενη στους ανθρώπους, που είναι υπεύθυνοι για την καθαριότητα του σπιτιού. «Γιατί είσαι πάνω σε ένα σκαμνί και καθαρίζεις το φωτιστικό;», συνεχίζει ο Joe, για να απαντήσει η Σοφία: «Δεν υπάρχουν διακοπές όταν σου αρέσουν τα όμορφα πράγματα».

Η ηθοποιός γιόρτασε πρόσφατα την επέτειο γάμου της. Οι θαυμαστές της Σοφίας συμφώνησαν μαζί της, με έναν follower να γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν μπορείς να βγάλεις την Κολομβιανή από μέσα της», ενώ κάποιος άλλος σχολίασε: «Latina power! Δεν έχει σημασία πόσα χρήματα έχει μια Λατίνα/Λατίνος είναι στο αίμα μας να καθαρίζουμε, το αγαπάμε είναι θεραπεία». Τέλος, κάποια της έγραψε: «Κάθε Λατίνα εδώ σε καταλαβαίνει, καθαρίζουμε όπου κι αν πάμε».
 

Πηγή: skai.gr