Ο Kanye West σε ρόλο προξενήτρας – Προτρέπει την Kim Kardashian να παντρευτεί τον Tom Brady

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Τομ Μπρέιντι σχολίασε μία από τις αναρτήσεις του Κάνιε Γουέστ στο Instagram

Ο Κάνιε Γουέστ τώρα και σε ρόλο προξενήτρας… Ο γνωστός ράπερ προτρέπει την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτεί τον Τομ Μπρέιντι.

Σε ένα απόσπασμα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη συνέντευξή του στον Alex Jones, την ημέρα που είπε ότι αγαπά τους Ναζί, ο Κάνιε είχε μια παράξενη πρόταση για την πρώην σύζυγό του. 

Σε ένα από τα πολλά παραληρήματά του εκείνη την ημέρα, στο οποίο κυριολεκτικά δήλωνε τον θαυμασμό του για τον Αδόλφο Χίτλερ, ο Ye έκανε μια τελευταία έκκληση στην Κιμ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ζει τη ζωή της και χρησιμοποιεί τη δημοσιότητα.

«Παντρέψου κάποιον σπουδαίο. Πήγαινε να παντρευτείς τον Τομ Μπρέιντι, ό,τι θέλεις να κάνεις, αλλά παντρέψου και χρησιμοποίησε την πλατφόρμα σου ως επιρροή για να κρατήσεις τις οικογένειες ενωμένες. Μην αφήσεις τον διάβολο να σε χρησιμοποιήσει«, είπε ο Γουέστ.

Είναι γνωστό ότι ο Μπρέιντι είναι για πολλούς το πρότυπο της αριστείας, αλλά και πρόσφατα διαζευγμένος, καθώς χώρισε και αυτός από το γνωστό μοντέλο, Ζιζέλ. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό το γεγονός ότι είναι ο ιδανικός υποψήφιος του Κάνιε Γουέστ, για να είναι ο διάδοχος στο πρώην σπιτικό του. 

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Τομ Μπρέιντι σχολίασε μία από τις αναρτήσεις του Κάνιε Γουέστ στο Instagram. Ο Ye, για οποιονδήποτε λόγο, το θεώρησε ως σημάδι ότι ο TB12 τον υποστήριζε στη διαμάχη του με τον Πιτ Ντέιβιντσον, πρώην φίλο της Κιμ Καρντάσιαν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RapTV (@rap)

Πηγή: skai.gr