Σάσεξ: Πώς είναι ο Χάρι και η Μέγκαν σαν εργοδότες στην Αμερική;

Οι κατηγορίες και τα δημοσιεύματα για ανάρμοστη συμπεριφορά της Μέγκαν Μάρκλ σε προσωπικό του Μπάκιγχαμ είναι γνωστές, όπως και οι κατηγορίες της δούκισσας του Σάσεξ για ρατσιστική συμπεριφορά από πρόσωπα του παλατιού.

Τι συμβαίνει όμως τώρα, στα ενδότερα της οικίας των Σάσεξ στην Καλιφόρνια;

Η Catherine St-Laurent πρώην υπεύθυνη του προσωπικού που απασχολεί το ζεύγος Μέγκαν και Χάρι, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί μαζί τους.

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία (η συνεργασία με τους Σάσεξ). Είναι απίστευτα ταλαντούχοι και δημιουργικοί αρχηγοί. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να το κάνω αυτό και να είμαι μαζί τους σε αυτό το ταξίδι. Ο χρόνος που πέρασα μαζί τους ήταν απίστευτα ικανοποιητικός», δήλωσε η χαρακτηριστικά.

Η Catherine St-Laurent σύμφωνα με το Must, έχει ιστορία με τους Μέγκαν και Χάρι. Έχει εργαστεί στο Bill & Melinda Gates Foundation ενώ τώρα είναι σύμβουλος στο ίδρυμα του ζεύγους Archewell Foundation.

«Είμαι πολύ περήφανη για όσα καταφέραμε μαζί και νιώθω μεγάλη τιμή που παραμένω σύμβουλος στον οργανισμό».

Θεωρεί όπως είπε στο The Cut, ότι και οι δύο μπορούν να έχουν μια μεγάλη θετική επίδραση στην κοινωνία.

«Πιστεύω ότι έχουν την δυνατότητα να γίνουν επιδραστικές προσωπικότητες στην κοινωνική ζωή και ανυπομονώ να συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού», πράγμα που την φέρνει σε μεγάλη αντίθεση με τους ισχυρισμούς που είχαν γίνει από τους συνεργάτες της Meghan στην ‘The Times’, τον περασμένο Μάρτιο, κατηγορώντας την για bullying την εποχή που το γραφείο της βρισκόταν στο παλάτι του Kensington.

Πηγή: skai.gr