«Αναθεματισμένη γυναίκα!»: Το ξέσπασμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ για τη Μέγκαν Μαρκλ

Τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα από τα Βρετανικά tabloids τις τελευταίες μέρες, λίγο λόγω της επιστροφής του «άσωτου» πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, λίγο λόγω της επερχόμενης επετείου για τα γενέθλια που θα γιόρταζε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, αλλά και λίγο διότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν κατάφερε να κάνει το ταξίδι, είναι πολλά, και αποκαλύπτουν διάφορες τριβές που μπορεί να είχαν τα μέλη μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά, νέο δημοσίευμα, θέλει τον συγγραφέα του βιβλίου “Battle of the Brothers”, Robert Lacey – με κεντρικό θέμα την κόντρα ανάμεσα σε Ουίλιαμ και Χάρι– να υποστηρίζει ότι οι δύο δεν είναι διατεθειμένοι να ξεχάσουν εύκολα όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους.

Ενώ χαρακτηριστικά η Mirror περιγράφει ότι ο Δούκας του Sussex μάλλον θέλει να συμφιλιωθεί με τον αδελφό του ακόμη και να παραδεχτεί μερικά από τα λάθη που έκανε. Όμως, ο συγγραφέας επιμένει ότι δύσκολα οι δυο θα καταφέρουν να ξανασμίξουν καθώς αν και προσπάθησαν κατά την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, οι διαφορές τους μοιάζουν αγεφύρωτες.

Από την άλλη, όσον αφορά στη σύζυγο του αδελφού του, Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φαίνεται να μην έχει και τις καλύτερες των εντυπώσεων, κάτι που θα πρέπει να προσέξει, αφού οι Sussex πρόκειται να είναι καλεσμένοι στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Ιούνιο του 2022.

Με τον Lacey να υποστηρίζει ότι «Σύμφωνα με τις πηγές μου, κάποιος του είχε υποδείξει στο παρελθόν ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μια "δύσκολη νύφη". Η αντίδραση του Ουίλιαμ ήταν αρχικά να γνέψει καταφατικά. Έπειτα όμως ξαφνικά ξέσπασε οργισμένος: Κοίτα όμως πώς συμπεριφέρθηκε αυτή η αναθεματισμένη γυναίκα στο προσωπικό μου - ήταν ανελέητη!».

Ενώ υπάρχουν άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού που υποστηρίζουν την ίδια άποψη λέγοντας ότι η Μέγκαν «μπορεί να γίνει κατά 500% εφιάλτης».

Πηγή: Must