Άνεργος ο άντρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά την αίτηση διαζυγίου

Γατάκι Σαμ…

Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνάει ο Sam Asghari, μοντέλο και ηθοποιός που έγινε διάσημος μετά τον γάμο του με την Μπρίτνει Σπίαρς το 2022. 

Πρόσφατα ο Ασγκάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από την 40χρονη σταρ, κατηγορώντας της για απιστία και ζητώντας «αποζημίωση» για να μη βγάλει τα άπλυτά της στη φόρα – νομικά δεν δικαιούται σεντ από την περιουσία της Σπίαρς, αφού είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. 

Τα πράγματα έκτοτε δεν εξελίσσονται όπως θα τα ήθελε ο νεαρός πρώην σύζυγος. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Page Six, μετά την αίτηση διαζυγίου, ο 29χρονος ηθοποιός έχει μείνει χωρίς δουλειά.

Ο Σαμ Ασγκάρι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του μοναδικού επερχόμενου έργου του, της κωμωδίας Grand Death Lotto , λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη της πρώτης απεργίας των ηθοποιών σε 43 χρόνια και έκτοτε δεν έχει καμμία πρόταση. 

«Ο Σαμ ψάχνει ακόμη γι’ αυτό το μεγάλο ντιλ», ανέφερε πηγή στην Page Six.

Ο μάνατζέρ του δεν έχει σχολιάσει την είδηση.

Όμως ο ίδιος ο Ασγκάρι απάντησε και είπε μάλιστα ότι έχει «όσες δουλειές έχει και ο Ντι Κάπριο»! 

Ρεπόρτερ τον εντόπισε με πλακάτ στην απεργία των ηθοποιών (τυχαία; )και τον ρώτησε για τα σχετικά δημοσιεύματα. 

«Αυτό είναι το νόημα αυτής της απεργίας. όλοι οι ηθοποιοί στο Χόλιγουντ είναι επί του παρόντος χωρίς δουλειά – άρα έχω τις ίδιες δουλειές με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο», απάντησε ο Ασγκάρι, χαλαρός και χαμογελαστός.
 

Πηγή: skai.gr