Σάλμα Χάγιεκ: Αλήθεια λέω, το στήθος μου μεγαλώνει συνεχώς από μόνο του

Όταν η ζωή σου δίνει ένα πλούσιο στήθος... πρέπει να εξηγήσεις και ότι αυτό είναι αληθινό!

Αυτό πρεσβεύει αν μη τι άλλο η Σάλμα Χάγιεκ.

Αναλυτικότερα, η διάσημη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Red Table Talk» με απόλυτη ειλικρίνεια για όλα, ακόμη και για το στήθος της λέγοντας πως είναι αληθινό και πώς αντιλαμβάνονται ότι οι θαυμαστές της μπορεί να φαντάζονται ότι δεν είναι δικό της.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου» δήλωσε η 54χρονη Σάλμα Χάγιεκ.

Όπως ανέφερε η αύξηση του στήθους της ήταν φυσική εξηγώντας ότι μεγάλωσε κατά τη διάρκεια αλλαγών στη ζωή της, όπως η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση αλλά και η αύξηση βάρους. «Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνουν ξανά» είπε.

«Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

Κι ενώ το στήθος της «συνέχιζε να μεγαλώνει», όπως είπε, είναι οδυνηρό. «Πολλά, πολλά μεγέθη. Και η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό».

Όπως είπε, ενώ οι εξάψεις και η συναισθηματική ένταση της εμμηνόπαυσης συζητούνται συχνά, η ανάπτυξη του στήθους της εξέπληξε περισσότερο.

«Θα σου πω τι δεν σου λένε. Το στήθος σου μεγαλώνει – πολύ» είπε η Σάλμα Χάγιεκ.

Πηγή: New York Times