«Περάσαμε ωραία»: Όταν η Άνιστον ξανάσμιξε με τον Πιττ μετά το διαζύγιο

«Περάσαμε ωραία»:  Όταν η Άνιστον ξανάσμιξε με τον Πιττ μετά το διαζύγιο

Είναι ευρέως γνωστό, ότι η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον και του Μπραντ Πιτ, είχε τερματιστεί εδώ και χρόνια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πάψουν να ασχολούνται και τα μέσα μαζί τους, ειδικά όταν η ίδια με κάθε αφορμή που της δίνεται αναφέρεται σε αυτόν.

Συγκεκριμένα η 52χρονη πρωταγωνίστρια, καλεσμένη σε μια διαδικτυακή εκπομπή, είχε κάνει μια ανάγνωση σεναρίου με τον πρώην σύζυγό της, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε μετέπειτα στο ‘Howard Stern’, αποκάλυψε ότι δεν ένιωθε καθόλου περίεργα, λέγοντας «Ήταν πολύ διασκεδαστικά. Ο Μπραντ κι εγώ είμαστε φιλαράκια, είμαστε φίλοι».

Ενώ συνέχισε λέγοντας, «"Και μιλάμε και δεν υπάρχει τίποτα περίεργο, εκτός από όλους τους άλλους που ίσως μας έβλεπαν και θέλανε να είναι περίεργο ή υπέθεσαν ότι ήταν. Περάσαμε ωραία και ήταν και για καλό σκοπό» αναφερόμενη στην φιλανθρωπική εκπομπή στην οποία συμμετείχε με τον Μπραντ.

Να θυμίσουμε ότι οι δύο ήταν παντρεμένοι από το 2000 μέχρι το 2005, και μετά το διαζύγιό τους παρέμειναν δύο καλοί φίλοι, με τον ίδιο να βρίσκεται καλεσμένος σε πολλά από τα πάρτι της Άνιστον

Πηγή: Must