Οι ασπρόμαυρες κουζίνες είναι το the next best thing στη διακόσμηση

Το άσπρο και το μαύρο δεν είναι μόνο κλασικά και διαχρονικά χρώματα από μόνα τους. Είναι διαχρονικά και σε συνδυασμό.

Μιλώντας για συνδυασμούς είναι κι αυτός που σχεδόν πάντα ταιριάζει σε κάθε κουζίνα, άσχετα από το μέγεθος ή το στυλ της, ενώ πάντα δίνει κάτι ιδιαίτερο στο χώρο. Είτε έχουν μινιμαλιστική είτε boho ατμόσφαιρα, αυτές οι κουζίνες κάνουν το ασπρόμαυρο να φαίνεται ιδανικό.

 

Διαχρονικά κομψές και εύκολες στη διακόσμηση, η επιλογή μιας κυρίως λευκής κουζίνας με πινελιές μαύρου είναι η ασφαλέστερη επιλογή, ενώ τα μαύρα ντουλάπια που συνδυάζονται με τους λευκούς πάγκους είναι μια πιο γενναία επιλογή, δραματική μεν αλλά πάντα προσεγμένη.

Με όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις να ισορροπήσεις τα χρώματα, μία ασπρόμαυρη κουζίνα ταιριάζει και με πιο μοντέρνες πινελιές αλλά και με κάτι πιο κλασσικό. Μπορείς για παράδειγμα να συνδυάσεις ασπρόμαυρο με ρουστίκ ξύλο για πιο ζεστό φινίρισμα, μάρμαρο για κομψή αίσθηση και μεταλλικά στοιχεία για πιο μοντέρνο φινίρισμα.

Η προσθήκη κάποιου μοτίβου θα δώσει χαρακτήρα και ενδιαφέρον στην κουζίνα σου. Όσο για πιο φωτεινά, πιο έντονα χρώματα, αυτά μπορούν να εναλλάσσονται ανάλογα με τα αξεσουάρ.

Είναι εκπληκτικό πώς η χρήση δύο απλών και βασικών χρωμάτων μπορεί να δημιουργήσει άμεσα εσωτερικούς χώρους τόσο δραματικούς όσο και καλόγουστους.

Το ασπρόμαυρο είναι σίγουρα μια τολμηρή οπτική δήλωση αλλά είναι ταυτόχρονα και μια κλασική επιλογή που δεν είναι ποτέ «εκτός μόδας», καθιστώντας την, τέλεια επιλογή για όσους δεν ενδιαφέρονται να αλλάζουν συνεχώς την εμφάνιση του σπιτιού τους κάθε δύο χρόνια.

 

 

Οι ασπρόμαυρες κουζίνες καταφέρνουν να παραμένουν πάντα επίκαιρες και αν ψάχνεις ιδέες για να βάλεις τις δικές σου πινελιές feel free to be inspired.

Διαβάστε επίσης:

Ζεστή σοκολάτα με κανέλα και πορτοκάλι

Οι πασπαρτού απαντήσεις για να αντιμετωπίσεις μία passive aggressive συμπεριφορά

Πηγή: savoirville.gr