Offset: Είπε ψέματα ότι η Cardi B τον απάτησε – «Είχα πιει τεκίλα»

Ο Offset και η Cardi B παντρεύτηκαν σε έναν μυστικό γάμο το 2017 και τρεις μήνες αργότερα διέρρευσε στο διαδίκτυο μια «ροζ» κασέτα του με μια άλλη γυναίκα

Ο Offset παραδέχτηκε ότι έλεγε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του, Cardi B, τον απατούσε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ράπερ των Migos δημοσίευσε μια ιστορία στο Instagram, λέγοντας ότι η σύζυγός του ήταν άπιστη πριν τη διαγράψει λίγο αργότερα.

Αν και τελικά επικράτησε ψυχραιμία, ο ράπερ (κατά κόσμον Kiari Kendrell Cephus) εμφανίστηκε στο podcast «Way Up», όπου παραδέχτηκε ότι τσακωνόταν με τη γυναίκα του και είχε πιει πολύ τεκίλα όταν έκανε την ανάρτηση και ήθελε να τη νευριάσει. 

«Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ μέχρι θανάτου, αλλά ήμουν τρελαμένος εκείνο το βράδυ και είχα πιει αρκετά», είπε, μεταξύ άλλων, ο Offset.

«Έχει ένα τρελό στόμα, αλλά στο τέλος της ημέρας αγαπώ τη γυναίκα μου. Αλλά είναι τρελή, φίλε. Εγώ είμαι τρελός. Είμαστε τρελοί ο ένας για τον άλλον», παραδέχτηκε ο Offset.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Ο Offset και η Cardi B παντρεύτηκαν σε έναν μυστικό γάμο το 2017 και τρεις μήνες αργότερα διέρρευσε στο διαδίκτυο μια «ροζ» κασέτα του με μια άλλη γυναίκα. Όπως γράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, την απάτησε τουλάχιστον δύο φορές, με αποτέλεσμα η Cardi να καταθέσει αίτηση διαζυγίου πριν τα ξαναβρεί με τον Offset. Έχουν δύο παιδιά, την Kulture και τον Wave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Πηγή: skai.gr