Μίντλετον: Η προσπάθεια για καλύτερες σχέσεις μεταξύ Χάρι- Ουίλιαμ- Τι αποκαλύπτει ο θείος της

Όπως πολύ καλά θυμόμαστε ήδη από την κηδεία του Φίλιππου, η Kate είχε κάνει της προσπάθειες της να μιλήσουν έστω και για λίγο ο Harry με τον William, προς το τέλος της λειτουργίας, αν κα ο δεύτερος είναι αρκετά απογοητευμένος μετά την τεράστια έκθεσε, στην οποία υπέβαλε το Παλάτι ο πρώτος.

Η Kate Middleton, όμως δεν τα παρατάει και σαν ειρηνοποιό που την χαρακτηρίζει ο θείος της αποκαλύπτει:

"Η σκληρή αλήθεια, κατά τη γνώμη μου, είναι πως αν ο Harry δεν συνέλθει και σταματήσει αυτό το εγωκεντρικό επεισόδιο, δεν θα υπάρχει κοινό έδαφος ή σχέση για να ξαναχτιστεί", δήλωσε ο θείος της και συνέχισε πως αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να φέρει την ειρήνη στη βασιλική οικογένεια, αυτός είναι η Kate.

"Όλο της το είναι έχει να κάνει με το να δημιουργεί νέες φιλίες και να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Προσπαθεί να μεσολαβήσει μεταξύ τους.", είπε χαρακτηριστικά ο Goldsmith στο περιοδικό Closer.

"Η οικογένεια και οι σχέσεις είναι τα πάντα για την Kate- είναι περιποιητική, δεν της αρέσει αυτό που συμβαίνει και προσπαθεί να φροντίσει τον σύζυγό της και να κάνει ό,τι μπορεί για να βελτιώσει την κατάσταση", πρόσθεσε ο θείος της Kate Middleton.

Πηγή: Must