Μέσα στην έπαυλη της Barbie: Οι θαυμαστές μπορούν να μείνουν δωρεάν χάρη στην Airbnb (video και φωτό)

Οι θαυμαστές μπορούν να κάνουν κράτηση για δύο διανυκτερεύσεις στις 21 και 22 Ιουλίου

Περιμένουμε τις ημέρες μέχρι που η Margot Robbie και ο Ryan Gosling θα «ζωντανέψουν» ως Barbie και Ken στην πολυαναμενόμενη ταινία της Warner Bros. Ωστόσο, υπάρχει ένα ξεχωριστό δώρο για τους θαυμαστές. Για να γιορτάσει την προβολή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη, η Airbnb ανακοίνωσε ότι ένα αληθινό «Barbie-σπίτι» στο Μαλιμπού θα είναι διαθέσιμο για να μείνουν όσοι το επιθυμούν δωρεάν. 

Οι θαυμαστές μπορούν να κάνουν κράτηση για δύο διανυκτερεύσεις στις 21 και 22 Ιουλίου. Μια καταχώριση για την έπαυλη αναφέρει ότι η Barbie παρέδωσε τα κλειδιά της στον Ken όσο εκείνη θα λείπει, με τον Ken να βάζει μερικές πινελιές στο εμβληματικό ακίνητο.

Η έπαυλη της Barbie

«Τοποθετημένο τέλεια πάνω από την παραλία με πανοραμική θέα, αυτό το ροζ αρχοντικό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», αναφέρει η αγγελία. Το DreamHouse βρίσκεται στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και περιβάλλεται από παραλίες, προσφέροντας εκπληκτική θέα.

Η έπαυλη της Barbie

Όσοι μένουν στην έπαυλη θα μπορούν να «ζήσουν σε στυλ Ken για μια νύχτα στη Χώρα της Μπάρμπι» και να εξερευνήσουν τη συλλογή του από καουμπόικα αντικείμενα και πατίνια. Θα μπορούν, επίσης, να εξερευνήσουν «τη φοβερή γκαρνταρόμπα του Ken για να βρουν την καλύτερη παραλία που τους ταιριάζει». Η τεράστια έπαυλη διαθέτει επίσης μια πισίνα υπερχείλισης. 

Η έπαυλη της Barbie

Η έπαυλη της Barbie

Η έπαυλη της Barbie

Πηγή: skai.gr
TAGS: Barbie