Kevin Costner: Ξέσπασε σε δάκρυα η σύζυγός του στο δικαστήριο – Δίνει «μάχη» για να πάρει περισσότερα χρήματα για διατροφή

Η 49χρονη Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ μετακόμισε από το παραθαλάσσιο ακίνητο τον περασμένο μήνα και μένει πλέον σε ένα κοντινό σπίτι, με ενοίκιο 40.000 δολάρια τον μήνα

Η εν διαστάσει σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, κατέρρευσε στο δικαστήριο, καθώς περιέγραφε λεπτομερώς τον πολυτελή τρόπο ζωής του ζευγαριού, ύψους 11 εκατ. δολαρίων τον χρόνο, που περιλαμβάνει ένα παραθαλάσσιο σπίτι αξίας 175 εκατ. δολαρίων και ένα ράντσο 160.000 στρεμμάτων στο Άσπεν.

Η 49χρονη Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ μετακόμισε από το παραθαλάσσιο ακίνητο τον περασμένο μήνα και μένει πλέον σε ένα κοντινό σπίτι, με ενοίκιο 40.000 δολάρια τον μήνα.

Αν και πολυτελές, λέει ότι το νέο σπίτι δεν παρέχει τις ίδιες ανέσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών της, γι’ αυτό και ζητά επιπλέον μετρητά προκειμένου να αποκτήσει ένα νέο σπίτι. Η ίδια έδειξε στο δικαστήριο μια σειρά από φωτογραφίες από το σπίτι που ανήκει πλέον στον πρώην σύζυγό της, αξίας 175 εκατ. δολαρίων, που δείχνουν μια πισίνα υπερχείλισης με θέα στον ωκεανό και δύο ξενώνες για τους επισκέπτες.

Οι εσωτερικές λήψεις δείχνουν διακόσμηση σχεδιασμένη για να ταιριάζει με αυτό που περιέγραψε ως «California living», με πολύχρωμα χαλιά, δερμάτινους καναπέδες και ένα τεράστιο μαρμάρινο τραπέζι με σκούρες ξύλινες καρέκλες με θέα τον ωκεανό.

Η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, η οποία χρησιμοποίησε το επώνυμο του συζύγου της στο δικαστήριο, μίλησε επίσης για τον αθλητικό τρόπο ζωής της οικογένειας που περιλαμβάνει τακτικό σερφ, ψάρεμα, καταδύσεις και βόλεϊ. Αυτό περιλαμβάνει ένα σκάφος που ανήκει στον γιο τους Cayden και ένα ειδικό δωμάτιο που προορίζεται για τη μεγάλη συλλογή της οικογένειας από σανίδες του σερφ, στολές και σανίδες κωπηλασίας.

Το σπίτι στο Άσπεν

Το σπίτι στο Άσπεν

Στην εναρκτήρια αγόρευσή του, ο δικηγόρος της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, John Ridel, ισχυρίστηκε ότι ο διάσημος ηθοποιός εισπράττει περισσότερα από 1,4 εκατ. δολάρια τον μήνα! Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του πριν από δύο εβδομάδες, ο Κέβιν Κόστνερ προσδιόρισε τα μηνιαία έξοδα διαβίωσής του σε 240.000 δολάρια, αλλά θέλει να πληρώνει στην πρώην του όχι περισσότερα από 60.000 δολάρια τον μήνα.

Αν και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ παρέμεινε απαθής στο μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσής της, υπήρξαν στιγμές που ξέσπασε κλάματα, όταν αναφέρθηκε το ράντσο του ζευγαριού στο Aspen, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να διακόψει για ένα πεντάλεπτο διάλειμμα. Με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε ότι ο Costner πλήρωνε στη μητέρα της 5.000 δολάρια τον μήνα για χρόνια, αλλά οι πληρωμές σταμάτησαν όταν χώρισαν.

Η μητέρα τριών παιδιών ζήτησε -αρχικά- μηνιαία διατροφή συνολικού ύψους 248.000 δολαρίων, κάτι στο οποίο ο 68χρονος Costner δήλωσε αντίθετος. Αφού της επιδικάστηκε ένα σημαντικά μικρότερο ποσό, τώρα ζητά να λαμβάνει 175.000 δολάρια τον μήνα για να παρέχει στα παιδιά τους ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, όταν βρίσκονται μαζί της.
 

Πηγή: skai.gr