Ρομαντικό δείπνο για Aμάλ και Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία (φωτογραφίες)

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται (και φέτος) στη Βενετία για το 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Η Aμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρίσκονται (και φέτος) στη Βενετία για το 80ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «The Boys in the Boat» την οποία σκηνοθέτησε ο σταρ και ανάλαβε μέρος της παραγωγής.

Χθες, το διάσημο ζευγάρι  απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο «Ristorante Da Ivo» και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε την ώρα που ο 62χρονος Κλούνεϊ βοηθούσε τη, 45χρονη σύζυγό του να βγει από το μικρό θαλάσσιο ταξί.

Date night: George Clooney and his wife Amal Clooney made a handsome couple as they enjoyed a dinner date in Venice, Italy this week

Η Βρετανίδα δικηγόρος, Λιβανέζικης καταγωγής, έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σμαραγδένια δημιουργία που φορούσε με μεταξωτές λεπτομέρειες στο μπούστο.

 Ο Χολιγουντιανός σταρ ήταν κομψός επιλέγοντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι, όπως αναφέρει η Daily Mail

Stylish: The 62-year-old Hollywood heartthrob - who is in the city for the Venice Film Festival - looked dapper in a navy suit

Για τους σινεφίλ, η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν (Daniel James Brown) που κυκλοφόρησε το 2013 και αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα.
 

Πηγή: skai.gr