Κλείσιμο

Gwyneth Paltrow: Αποκάλυψε ποιος ήταν καλύτερος στο κρεβάτι μεταξύ Μπεν Άφλεκ και Μπραντ Πιτ

Η ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι εξακολουθεί να είναι σε επαφή με τον Μπραντ Πιτ και ότι αγαπιούνται αληθινά

Η Gwyneth Paltrow συνέκρινε τους δύο πρώην της, Brad Pitt και Ben Affleck, αποκαλύπτοντας ότι ο Affleck είχε καλύτερη τεχνική στο κρεβάτι, αλλά ο Pitt τον ξεπερνά ως καλύτερος ηθοποιός και ότι είχαν καλύτερη «χημεία» στο σεξ. 

Τη συγκεκριμένη αποκάλυψη έκανε η 50χρονη ηθοποιός σε μια συνέντευξη στο podcast του Alex Cooper με τίτλο «Call Her Daddy». Η Gwyneth Paltrow έβγαινε με τον Πιτ από το 1994, αλλά διέλυσαν τον αρραβώνα τους το 1997, επειδή στα 24 της χρόνια ένιωθε ότι ήταν πολύ νέα για γάμο. Στη συνέχεια είχε μια τριετή σχέση με τον Άφλεκ. 

Δίνοντας μια σειρά από ειλικρινείς απαντήσεις, η Gwyneth απάντησε ποιος ήταν καλύτερος στην κρεβατοκάμαρα, λέγοντας: «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Επειδή με τον Μπραντ είχαμε μεγαλύτερη χημεία. Αλλά ο Μπεν είχε εξαιρετική τεχνική», είπε η διάσημη ηθοποιός. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η κόρη μου το ακούει αυτό», πρόσθεσε η ίδια. 

Στη συνέχεια η ηθοποιός προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις σε μια σειρά από ερωτήσεις σύγκρισης όπως: «Ποιος είναι καλύτερος ηθοποιός;», με την ηθοποιό να απαντά: «Είναι και οι δύο τόσο ταλαντούχοι. Και ο Μπεν είναι σπουδαίος σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Αλλά μάλλον θα πρέπει να πω ότι καθαρά ως ηθοποιός είναι καλύτερος ο Brad Pitt. Σκέψου όλους τους διαφορετικούς ρόλους που έχει κάνει». Στο ερώτημα για το ποιος φιλούσε καλύτερα, η ηθοποιός απάντησε ότι και οι δύο ήταν εξαιρετικοί. 

Η ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα ότι εξακολουθεί να είναι σε επαφή με τον Brad Pitt και ότι αγαπιούνται αληθινά. Είπε στο «Entertainment Tonight» τον Οκτώβριο: «Όταν χωρίσαμε για πρώτη φορά, δεν ήμασταν φίλοι για λίγο καιρό. Μετά ξαναβρήκαμε τον δρόμο μας, πιθανώς πριν από 18 ή 19 χρόνια, κάτι τέτοιο, και στη συνέχεια μείναμε σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια. Τον λατρεύω», είπε η ηθοποιός. 

Και συνέχισε: «Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας σπουδαίος επιχειρηματίας. Τον αγαπώ πραγματικά. Είμαι μεγάλη θαυμάστριά του».  

Πηγή: skai.gr