Jennifer Lopez-Ben Affleck: Έκαναν τατουάζ για να «γιορτάσουν» την αγάπη τους – Δείτε φωτογραφίες

Η Τζένιφερ Λόπεζ «ανέβασε» στο Instagram αρκετές φωτογραφίες, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει στους θαυμαστές της και τα νέα τατουάζ του ζευγαριού

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, αποφάσισαν να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένοι κάνοντας τατουάζ. Η 53χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι εκείνη και ο 50χρονος ηθοποιός το σχεδίαζαν εδώ και καιρό. 

Η σταρ του «Out Of Sight» έγραψε στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι το «μελάνι συμβολίζει τη δέσμευσή τους», ενώ πρόσθεσε και ένα σύμβολο για το άπειρο, προκειμένου να πει σε όλους ότι η αγάπη τους είναι αθάνατη και παντοτινή. 

Το τατουάζ της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ «ανέβασε» στο Instagram αρκετές φωτογραφίες, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει στους θαυμαστές της και τα νέα τατουάζ του ζευγαριού. Στα hashtags της συμπεριέλαβε αναφορές τόσο στην ιστορία τους όσο και στο επερχόμενο άλμπουμ της: «#CommitmentIsSexy, #ThisIsUsThen, #ThisIsUsNow και #ThisIsMeNow».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Το τατουάζ της Τζένιφερ Λόπεζ βρίσκεται στο πλάι του σώματός της, ακριβώς κάτω από το στήθος της. Το σχέδιο φαινόταν να δείχνει ένα σύμβολο απείρου με τα γράμματα «Jennifer» και «Ben». Ένα βέλος - πιθανότατα ένα από τα βέλη του Έρωτα – είναι το σχέδιο του τατουάζ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Το σχέδιο του τατουάζ του Μπεν ήταν παρόμοιο. Το δικό του είχε δύο βέλη που φαινόταν να είναι δεμένα στο κέντρο και τα αρχικά του ζευγαριού ήταν τοποθετημένα ανάμεσά τους. 

Το τατουάζ του Μπεν Άφλεκ

Πηγή: skai.gr