Γιατί το Spotify απέλυσε τους Σάσεξ: Το «σχέδιο» του πρίγκιπα Χάρι για τον Πούτιν και τον Πάπα Φραγκίσκο

Βρισιές και απειλές στον αέρα από στέλεχος-παραγωγό του Spotify - Όταν ο Χάρι τους είπε την ιδέα του για τον Πάπα Φραγκίσκο, τα στελέχη κρατούσαν τα κεφάλια τους

Τα μεγαλεπήβολα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι για συνεντεύξεις με τον Τραμπ, τον Πούτιν και τον Πάπα Φραγκίσκο ήταν τελικά ο λόγος του οι Σάσεξ «απολύθηκαν» από το Spotify – για την ακρίβεια λύθηκε πρόωρα η τριετής συμφωνία συνεργασίας της πλατφόρμας με την εταιρία Archewell Audio του Χάρι και της Μέγκαν, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το Bloomberg, και άλλα ξένα μέσα, ο πρίγκιπας Χάρι ζητούσε από την παραγωγή να κάνει συνεντεύξεις με ισχυρούς άντρες του πλανήτη για τα παιδικά τους τραύματα (!) και για το πώς έφτασαν εκεί που βρίσκονται σήμερα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Bloomberg, όταν ο Χάρι τους είπε την ιδέα του για τον Πάπα Φραγκίσκο, τα στελέχη κρατούσαν τα κεφάλια τους.

Φυσικά, το Spotify του έκοψε τα όνειρα και αυτός ήταν και ο λόγος που, στα δύο χρόνια που κράτησε τελικά η συνεργασία τους, Χάρι και Μέγκαν δημιούργησαν μόνο μία σειρά δώδεκα επεισοδίων. 

Βρισιές και απειλές στον αέρα από στέλεχος-παραγωγό του Spotify

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της διάλυσης της συνεργασίας της πλατφόρμας με τους Σάσεξ, υψηλόβαθμο στέλεχος του Spotify εξαπέλυσε βρισιές εναντίον τόσο τον Πρίγκιπα Χάρι όσο και τη Μέγκαν Μαρκλ, επειδή αθέτησαν την συμφωνία.

Σε πρόσφατο δικό του podcast την περασμένη Παρασκευή , ο Μπιλ Σίμονς, χαρακτήρισε «γ@@@@@ απατεώνες» το ζευγάρι και άφησε να αιωρείται μία απειλή…

« Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να πω την ιστορία για το Zoom που είχα με τον Χάρι για να προσπαθήσω να τον βοηθήσω με μια ιδέα για podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου».

Πηγή: skai.gr