Jennifer Lopez: Μίλησε για το Χόλιγουντ, τη μητρότητα και μας έδειξε τα «ατέλειωτα» πόδια της…

Αυτή τη στιγμή η τραγουδίστρια είναι απασχολημένη με τη διακόσμηση του σπιτιού που απέκτησε πρόσφατα με τον Μπεν Άφλεκ, το κτήμα Wallingford

Η Τζένιφερ Λόπεζ έδωσε συνέντευξη στη μεξικανική «Vogue» και εντυπωσίασε με τη φωτογράφισή της. Η 53χρονη καλλιτέχνιδα είναι ένα «όραμα ομορφιάς» - της το είπαν οι θαυμαστές της- καθώς πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού, ενώ παράλληλα μίλησε για τη μητρότητα και την εκπροσώπηση των Λατίνων γυναικών στο Χόλιγουντ. 

Η JLo πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην επιτυχία του Netflix, «The Mother», υποδυόμενη μια δολοφόνο που βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατεύσει την κόρη της, την οποία εγκατέλειψε νωρίτερα στη ζωή της. 

Αν και είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών -μοιράζεται τα δίδυμα με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony- αποκάλυψε ότι ο πρωταγωνιστικός ρόλος στην ταινία δράσης την έκανε να επανεκτιμήσει τη σχέση της με τα παιδιά της. 

«Με βοήθησε, πραγματικά, να το υπεραναλύσω, γιατί όταν ζεις τη ζωή σου δεν την αναλύεις πραγματικά, αλλά όταν δουλεύεις πάνω σε έναν χαρακτήρα, μπαίνεις βαθύτερα σε αυτά που περνούν», ανέφερε η ίδια. 

Η Τζένιφερ προβληματίστηκε για τους πρώτους κινηματογραφικούς της ρόλους, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι οι παραγωγοί την αντιμετώπιζαν με στερεότυπα, λόγω της καταγωγής της.  

Εξήγησε: «Στην αρχή έπαιρνα μόνο ρόλους λόγω προφοράς. Και στη συνέχεια αυτό σταδιακά άλλαξε επειδή στάθηκα στο ύψος μου. Ήθελα απλώς να παίξω "ένα κορίτσι", ξέρετε, δεν ήθελα καν να ξέρω ποιο ήταν το επώνυμο ή το μικρό της όνομα». 

Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη ρομαντική κωμωδία «The Wedding Planner», όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Matthew McConaughey. «Κανονικά θα έβλεπες πρωταγωνίστριες όπως η Meg Ryan, η Sandra Bullock ή η Julia Roberts σε αυτόν τον ρόλο», εξήγησε. «Αλλά μόλις συνέβη αυτό, μόλις μου δόθηκε αυτός ο ρόλος, νομίζω ότι τα πράγματα άλλαξαν πραγματικά». 

Από τότε, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν σταμάτησε να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από ρομαντικές κομεντί, θρίλερ κ.ά. Με την ερμηνεία της στο δράμα του 2020 «Hustlers», κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα και SAG Award, ενώ υπήρξε συζήτηση ακόμη και για υποψηφιότητα για Όσκαρ. 

Αυτή τη στιγμή η Τζένιφερ Λόπεζ είναι απασχολημένη με τη διακόσμηση του σπιτιού που απέκτησε πρόσφατα, το κτήμα Wallingford, ένα οικόπεδο 5 στρεμμάτων που διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 24 μπάνια. Πρόσφατα, το «TMZ» έγραφε ότι το ζευγάρι ξόδεψε 60,85 εκατ. δολάρια σε μετρητά για να αποκτήσει το συγκεκριμένο ακίνητο. 

Πηγή: skai.gr