Επίθεση της Σίντι Κρόφορντ στην Όπρα: «Ήμουν νέα και μου φέρθηκε σαν να ήμουν υπηρέτριά της» 

Την τραυματική εμπειρία που έζησε σε σόου της Όπρα όταν ήταν στην αρχή της καριέρας της εξομολογήθηκε το διάσημο μοντέλο 

Σε αποκαλύψεις για τα χρόνια που έκανε τα πρώτα της βήματα ως σούπερ μόντελ έκανε η 57χρονη σήμερα Σίντι Κρόφορντ (Cindy Crawford) σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Apple TV+.

Η σταρ της πασαρέλας την δεκαετία του ’90 εκτός των άλλων εξομολογήθηκε πόσο άσχημα ένιωσε όταν βρέθηκε το 1986 καλεσμένη στο σόου της Οπρα Γουίνφρεϊ – της εθνικής παρουσιάστριας των ΗΠΑ. 

Η Κρόφορντ ήταν τοτε 20 χρονών και έκανε την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στο διάσημο The Oprah Winfrey Show, μαζί με τον μάνατζέρ της τότε στο Elite Modeling Agency, John Casablancas.

Η επίσης νεαρή τότε – αλλά ήδη διάσημη – Οπρα της συμπεριφέρθηκε μάλλον… άκομψα. 

Η Όπρα ακούγεται να παρουσιάζει το εντυπωσιακό νεαρό μοντέλο προτού της πει: «Είχες πάντα αυτό σώμα; Για σήκω λίγο τώρα (να σε δούμε), αυτό είναι αυτό που ονομάζω ΚΟΡΜΙ».

Η Σίντι Κρόφορντ σηκώθηκε χαμογελώντας αμήχνα ενώ έκανε και μια πασαρέλα για το κοινό, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Ήταν σαν να είμαι υπηρέτριά της, σαν ένα παιδί, να με βλέπουν και να μην με ακούνε. Όταν το βλέπεις με τα σημερινά μάτια, η Όπρα λέει: “Σήκω πάνω και δείξε μας το σώμα σου. Δείξε μας γιατί αξίζεις να είσαι εδώ”. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και, κοιτώντας πίσω, σκέφτηκα: “Θεέ μου, αυτό δεν ήταν εντάξει”. Ειδικά από την Όπρα!» δήλωσε η Κρόγορντ.

Το επίμαχο επεισόδιο ήταν διαθέσιμο στο κανάλι της Oprah στο YouTube μέχρι το βράδυ της Τρίτης, οπότε και «κατέβηκε» λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Όπρα