Εξαντλήθηκε η πρώτη συλλογή έργων τέχνης του Τζόνι Ντεπ - Δείτε video και φωτογραφίες

Η συλλογή περιλαμβάνει 780 έργα του χολιγουντιανού ηθοποιού 

Η νέα συλλογή έργων τέχνης που δημιούργησε ο Τζόνι Ντεπ εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που βγήκε προς πώληση. 

Ο 59χρονος ηθοποιός δημιούργησε μια συλλογή περιορισμένης έκδοσης, σύμφωνα με την Castle Fine Art. Η συλλογή περιλαμβάνει 780 έργα του χολιγουντιανού ηθοποιού. Ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε 3,5 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγες μόνο ώρες από τη συλλογή του. 

Η πρώτη συλλογή έργων τέχνης του Τζόνι Ντεπ

Για τον Τζόνι Ντεπ υπήρχε πάντα η τέχνη. Πριν από την υποκριτική και πριν από τη μουσική, η τέχνη ήταν πάντα μια σημαντική διέξοδος για τη δημιουργικότητά του. Ο ηθοποιός δούλευε τους τελευταίους μήνες πάνω στη συλλογή με τίτλο «Friends and Heroes» («Φίλοι και Ήρωες») και συμπεριέλαβε στα τολμηρά πορτρέτα του ανθρώπους όπως ο Al Pacino, ο Bob Dylan, η Elizabeth Taylor και ο Keith Richards.

Ο Ντεπ εστιάζει σε ανθρώπους που έχει γνωρίσει καλά και που τον έχουν εμπνεύσει ως άνθρωπο. Κάθε εικόνα είναι μια οικεία αντανάκλαση του χαρακτήρα τους στα μάτια του, μια απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο του αποκάλυψαν τον εαυτό τους. 

Μιλώντας για την τέχνη του, ο Ντεπ δήλωσε: «Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράζω τα συναισθήματά μου και να προβληματίζομαι για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για μένα, όπως η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που θαυμάζω».


 

Πηγή: skai.gr