Dua Lipa-Romain Gavras: Αυτό είναι το νέο «καυτό» ζευγάρι της showbiz

Η διάσημη τραγουδίστρια «ανέβασε» φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Ένα νέο ζευγάρι εμφανίστηκε στη showbiz, μετά από τόσους χωρισμούς. Ρομέν Γαβράς και Ντούα Λίπα είναι μαζί. Ο Γάλλος σκηνοθέτης και η Αγγλίδα ποπ σταρ φημολογούνται ότι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο αυτού του έτους.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη σχέση που ξεσήκωσε τους θαυμαστές πρόσφατα ήταν αυτή ανάμεσα στο μοντέλο και επιχειρηματία, Kendall Jenner, με τον τραγουδιστή Bad Bunny, αλλά το ειδύλλιο αυτό μπήκε σύντομα στην άκρη, όταν η αδελφή της Kylie Jenner επισκέφθηκε το σπίτι του ηθοποιού Timothee Chalamet, τροφοδοτώντας ακόμη περισσότερο τις φήμες που συνδέουν την επιχειρηματία με τον σταρ του «Call Me By Your Name».

Η Dua Lipa

Σαν να μην έφτανε αυτό, ορισμένοι χρήστες του Twitter πρόβαλαν μια «τραβηγμένη από τα μαλλιά» θεωρία που υπονοεί ότι η Taylor Swift και ο Fernando Alonso θα μπορούσαν να έχουν ξεκινήσει μια ρομαντική σχέση, καθώς και οι δύο έχουν πρόσφατα εγκαταλείψει τους συντρόφους τους.

Μπροστά σε τόση τρέλα και φήμες, η μόνη που έχει δημοσιοποιήσει τον έρωτά της είναι η Dua Lipa, η οποία «διαφήμισε» το νέο της αμόρε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Dua Lipa δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον νέο της έρωτα, τον Romain Gavras.

Ο Ρομέν Γαβράς

Στο στιγμιότυπο εμφανίζεται το χέρι της Dua Lipa να κρατά μια φωτογραφία, όπου φαίνεται η τραγουδίστρια του «New Rules» να γελά με τον Γάλλο σκηνοθέτη. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους εμφανίζονται μαζί και δημοσιοποιούν τη σχέση τους.

Αν και η τραγουδίστρια του «Levitating» δεν έχει μιλήσει ή γράψει κάτι στην ανάρτησή της, η Dua Lipa φαίνεται ότι βρήκε ξανά τον έρωτα, αυτή τη φορά στον κόσμο του κινηματογράφου με τον Romain Gavras.

Πηγή: skai.gr