Έξαλλη η Paris Hilton από τα «μη ρεαλιστικά της πρότυπα» και την τοξικότητα των σόσιαλ μίντια

Προφανώς υπάρχει τόση τοξικότητα και δεν μπορώ καν να φανταστώ να είσαι 13 χρονών και να αντιμετωπίζεις αυτά τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιά

Η Πάρις Χίλτον έχει επικρίνει την κουλτούρα των επιρροών και τα «μη ρεαλιστικά της πρότυπα», παρόλο που επέμεινε ότι ήταν αυτή που «λάνσαρε» την επίδειξη του lifestyle ως κυρίαρχη κουλτούρα των προηγούμενων δεκαετιών.

Η 42χρονη κληρονόμος ανεδείχθη σε διεθνές αστέρι το 2003, όταν πρωταγωνίστησε μαζί με την παιδική της φίλη, την κόρη του τραγουδιστή Lionel Richie, Nicole Richie, 41 ετών σήμερα, στην τηλεοπτική σειρά ριάλιτι The Simple Life.

Η σειρά προβλήθηκε λίγο μετα την διαρροή του sex tape της, έλκοντας έτσι την προσοχή 13 εκατομμυρίων θεατών μόνο στο πρώτο επεισόδιο.

Η Πάρις φυσικά επωφελήθηκε κάθε μορφής διαφήμιση, είτε αυτή ήταν καλή είτε αυτή ήταν αρνητική.

Σωστή γυναίκα καριέρας, εμφανίστηκε έκτοτε σε μια πληθώρα τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών, έχει δοκιμάσει τα ταλέντα της στο μόντελινγκ και ακόμη παρουσιάστηκε στο κοινό και ως ποπ σταρ το 2006, με το single "Stars are blind" από το πρώτο της album να γίνεται ιδιαίτερα γνωστό.

Ένα ως ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα κορίτσια πλουσίων οικογενειών, σπάνια χωρίς να την ακολουθούν παπαράτσι, επιμένει ότι το να είσαι διασημότητα στα μέσα κοιωνικής δικτύωσης δεν είναι και τόσο ψυχοφθόρο.

Έχει 23,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και κοινό 16,8 εκατομμυρίων.

Όπως είπε στο BBC Radio 2 την Τρίτη: «Εξαρτάται αν μπορείς πραγματικά να το αξιοποιήσεις όλο αυτό και να δημιουργήσει μια επωνυμία και μια επιχείρηση που είναι βιώσιμη. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια καλά και τα κακά που έρχονται με αυτό.

Προφανώς υπάρχει τόση τοξικότητα και δεν μπορώ καν να φανταστώ να είσαι 13 χρονών και να αντιμετωπίζεις αυτά τα μη ρεαλιστικά πρότυπα ομορφιάς, τα φίλτρα, τους ανθρώπους που τρολάρουν και τα σχόλια που είναι πολλά, πρέπει να έχεις πραγματικά γερό στομάχι».

«Αλλά νομίζω ότι αν έχεις ταλέντο, τηλέφωνο και Wi-Fi, μπορείς να δημιουργήσεις μια επωνυμία ή κάτι τέτοιο, οπότε νομίζω ότι είναι συναρπαστικό αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με τον σωστό τρόπο». προσθέτει.

Πηγή: DAILY MAIL