Σάλος με την νέα, αλλαγμένη εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ - «Θέλει να μοιάσει στην Κέιτ Μίντλετον» 

Η Μέγκαν εμφανίστηκε με ισιωμένο μαλλί και ελαφρώς διαφορετική… έκφραση προσώπου, προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media

«Έριξε» το Twitter η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ μετά από μεγάλη απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας, τις φήμες χωρισμού με τον Χάρι και την ανακοίνωση ότι δεν θα παρευρεθεί στην στέψη του βασιλιά Κάρολου. 

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε το Σαββατοκύριακο μέσω βιντεοκλήσης στην ομιλία TED του φίλου της φωτογράφου Misan Harriman, με ισιωμένο μαλλί και ελαφρώς διαφορετική… έκφραση προσώπου, προκαλώντας καταιγισμό σχολίων στα social media.

μεγκαν

Ένας χρήστης έγραψε: «Alert για πλαστική χειρουργική; Λυπηρό που η Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο πολύ να γίνει Κέιτ Μίντλετον».

«Θεέ μου! Η Μέγκαν Μαρκλ ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ» τουίταρε ένας άλλος.

Από την άλλη πλευρά, φαν της Μέγκαν την υποστήριξαν στο Twitter, λέγοντας ότι δεν έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση.

«Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες. Και το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες» έγραψε κάποιος. «Η Μεγκαν δεν χρειάζεται πλαστική. Παίρνει αγάπη, είναι ηλιοκαμένη και καλά ενυδατωμένη» τουίταρε κάποιος άλλος. 

Εκπρόσωποι της Δούκισσας του Σάσεξ αρνήθηκαν να μιλήσουν για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της, αλλά πηγές ανέφεραν στη New York Post ότι αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί αισθητικών επεμβάσεων.

Πηγή: skai.gr