Dua Lipa: Δείτε την τραγουδίστρια ως γοργόνα στην ταινία «Barbie»

Η τραγουδίστρια φημολογείται, επίσης, ότι ηχογράφησε πολλά νέα τραγούδια για το soundtrack της ταινίας, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής

Με περισσότερες από 20 νέες αφίσες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα προωθείται η νέα ταινία «Barbie» και οι πρωταγωνιστές της και επιβεβαιώνεται ότι η Dua Lipa είναι μέρος του καστ.

Η τραγουδίστρια της ποπ ανακοίνωσε τον ρόλο της στην ταινία με ανάρτηση στο Instagram χθες. Η εικόνα που κοινοποιήθηκε είναι μία από τις νέες αφίσες που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και σε έντυπα περιοδικά και την απεικονίζει ως Barbie γοργόνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

«H Barbie αυτή είναι μια γοργόνα!!» έγραψε στη λεζάντα. Από την επίσημη σελίδα της Barbie στο Instagram υπήρξε ανταπόκριση στην οποία αναφέρεται: «Θα προκληθεί παφλασμός (ενθουσιασμός)».

Την ταινία που πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου σκηνοθέτησε η Γκρέτα Γκέργουιγκ και η πρεμιέρα της αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές της Barbie. Εκτός από την εμφάνισή της σε ρόλο στην ταινία, η Lipa φημολογείται επίσης ότι ηχογράφησε πολλά νέα τραγούδια για το soundtrack, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

Σε άλλες αφίσες παρουσιάζονται η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία δίνει σάρκα και οστά στη διάσημη κούκλα της Ματέλ, Μπάρμπι και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος υποδύεται τον φίλο της, Κεν. Η Χέλεν Μίρεν, αφηγήτρια στην ταινία, ο Μάικλ Σέρα ως Άλαν και ο Γουίλ Φέρελ, ο οποίος υποδύεται τον CEO της πολυεθνικής κατασκευής παιχνιδιών προβάλλονται και η Αμέρικα Φερέρα, η Έμμα Μάκεϊ και η Νίκολα Κόκλαν προβάλλονται επίσης στις αφίσες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ