Bradley Cooper-Irina Shayk: Χώρισαν, αλλά κάνουν διακοπές μαζί στη Βενετία με την κόρη τους – Δεν ζηλεύει ο Tom Brady

Το πρώην ζευγάρι περνάει μέρος των διακοπών του μαζί, την ώρα που έχει γίνει γνωστό πως η Irina Shayk έχει ένα ειδύλλιο με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ και αθλητή, Tom Brady

Η Irina Shayk φαίνεται ότι συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές, παρέα με τον πρώην σύντροφό της, Bradley Cooper, εν μέσω του πρόσφατου ειδυλλίου της με τον Tom Brady

Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά φωτογραφιών της, στις οποίες ποζάρει τόπλες σε ένα βραχώδες σημείο της θάλασσας, ενώ το υπόλοιπο σώμα το καλύπτει με ένα μαύρο μπικίνι και αθλητικά παπούτσια.

H Irina Shayk

Το πρώην ζευγάρι περνάει μέρος των διακοπών του μαζί, την ώρα που έχει γίνει γνωστό πως η Irina Shayk έχει ένα ειδύλλιο με τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ και αθλητή, Tom Brady. Οι κάμερες των παπαράτσι τους είχαν απαθανατίσει, σε ραντεβού που είχαν βγει.

Σύμφωνα με το «Page Six» η σχέση τους απασχόλησε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας τον Ιούνιο. Εκείνη την εποχή, το μέσο ανέφερε ότι το διάσημο μοντέλο και ο Tom Brady ήρθαν για πρώτη φορά κοντά, όταν και οι δύο παρευρέθηκαν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου έμπορου έργων τέχνης, Joe Nahmad, στη Σαρδηνία της Ιταλίας. Ωστόσο, ο μάνατζερ της Irina Shayk διέψευσε τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

H Irina Shayk

Ο Tom Brady χώρισε τον Οκτώβριο του 2022 από τη Ζιζέλ, έπειτα από 13 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο αθλητής έχει ακόμα έναν γιο, τον 16χρονο Τζακ, από την σχέση του με τη Bridget Moynahan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Και μπορεί ο Bradley Cooper και η Irina Shayk να χώρισαν πριν από τέσσερα χρόνια, ωστόσο το πρώην ζευγάρι απέδειξε ότι δεν έχει χαθεί η αγάπη μεταξύ τους. Η Irina και ο Bradley άρχισαν να βγαίνουν το 2015 και καλωσόρισαν την κόρη τους, Lea, τον Μάρτιο του 2017. 

H Irina Shayk

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», ο νέος αγαπημένος του διάσημου μοντέλου, Tom Brady, υποστηρίζει απόλυτα το γεγονός ότι περνάει χρόνο με τον πρώην της, επειδή είναι «οικογενειάρχης» και βρίσκεται και ο ίδιος σε μια αντίστοιχη κατάσταση. «Ο Tom είναι οικογενειάρχης, ξέρει τι περνάει η Irina και τη σέβεται ακόμα περισσότερο, που είναι μητέρα και τα αντιμετωπίζει όλα αυτά, γιατί δεν είναι εύκολο», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του Tom Brady στο ίδιο μέσο. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Πηγή: skai.gr