Η Ζιζέλ πήγε στο Μαϊάμι με τον δάσκαλο του ζίου-ζίτσου – Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…

Το διάσημο μοντέλο, η οποία έχει δύο παιδιά με τον Τομ Μπρέιντι, διαψεύδει τις φήμες για ένα ειδύλλιο με τον Valente  

Η Ζιζέλ βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον Joaquim Valente, τον διάσημο πλέον δάσκαλο του ζίου-ζίτσου, στο Μαϊάμι, τροφοδοτώντας τις φήμες για ένα νέο «καυτό» ειδύλλιο, σύμφωνα με τη «Daily Mail». 

Η 42χρονη καλλονή, η οποία ανακοίνωσε από κοινού το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι πέρυσι, χαμογελούσε στο πλευρό του Joaquim Valente, ενώ οι δυο τους έκαναν κωπηλασία στο Μαϊάμι. 

Η Ζιζέλ και ο δάσκαλος του ζίου-ζίτσου συνδέθηκαν αρχικά τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν συνόδευσαν ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Κόστα Ρίκα.

Ωστόσο, το διάσημο μοντέλο, η οποία έχει δύο παιδιά με τον Τομ Μπρέιντι, προσπάθησε να διαψεύσει τις φήμες για ένα ειδύλλιο με τον Valente.

Διαβάστε σχετικά: Η Ζιζέλ τρέφει βαθιά συναισθήματα για τον δάσκαλο του ζίου - ζίτσου

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η σχέση μεταξύ τους, η Ζιζέλ είχε δηλώσει στο «Vanity Fair»: «Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε.

Είναι φοβεροί άνθρωποι. Μαζί με τα αδέρφια του έχουν δημιουργήσει αυτόν τον ασφαλή χώρο. Είμαι τόσο ευγνώμων που τους γνωρίζω όλους, γιατί όχι μόνο με βοήθησαν και βοήθησαν τα παιδιά μου, αλλά έχουν γίνει σπουδαίοι φίλοι, και ο Joaquim ειδικά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Photos (@_photoss_3)

Η Ζιζέλ και ο Valente έχουν εντοπιστεί να περνούν χρόνο μαζί κατά τη διάρκεια των συχνών ταξιδιών τους στην πατρίδα του, την Κόστα Ρίκα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους στις 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους και η ίδια περιέγραψε τον χωρισμό ως τον «θάνατο του ονείρου της», ενώ διέψευσε τις φήμες ότι έδωσε τελεσίγραφο στον πρώην σύζυγό της, αναγκάζοντάς τον να επιλέξει τη σχέση τους αντί της αθλητικής του καριέρας.
 

Πηγή: skai.gr