Ariana Grande: Δεν πρόλαβε να χωρίσει και είναι ήδη με νέο σύντροφο και μάλιστα παντρεμένο

Ο ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ και η Ariana γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Wicked»

Η Ariana Grande γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της μαζί με το νέο της αγόρι, Ethan Slater, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης στο Soho Farmhouse, τρεις εβδομάδες πριν η σχέση τους αποκαλυφθεί από τα διεθνή ΜΜΕ. 

Το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει τη βρετανική εξοχή στο πολυτελές καταφύγιο, όπου τα δωμάτια κοστίζουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», έως και 500 δολάρια τη βραδιά. 

Φωτογραφίες δείχνουν την τραγουδίστρια να αγκαλιάζει τον 32χρονο νέο της σύντροφο, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας «Wicked». Η Ariana φαίνεται χαλαρή και άνετη φορώντας μια γκρι φόρμα. Το ζευγάρι, το οποίο κάνει γυρίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο εδώ και μήνες, είχε στην παρέα του άλλο ένα άτομο, προφανώς, πρόκειται για φίλο του ζευγαριού. 

Άνθρωπος που είδε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο Soho Farmhouse -όπου η Ariana φημολογείται ότι απόλαυσε μια απόδραση με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Dalton Gomez, μόλις πέρυσι- δήλωσε στη «Daily Mail» ότι τους είδαν να τρώνε πρωινό στο εστιατόριο του καταφυγίου. 

Ο χρόνος που έγινε το ταξίδι του ζευγαριού δεν είχε γίνει ακόμη γνωστό ότι η διάσημη τραγουδίστρια είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, τον κτηματομεσίτη Dalton Gomez, είδηση που θα αποκαλυπτόταν μόλις τρεις εβδομάδες αργότερα. 

Τρεις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους, το ειδύλλιό της με τον Ethan, ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος με τη Lilly Jay, με την οποία απέκτησε ένα μωρό τον Αύγουστο, «έσκασε» στα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. 

«Υπήρξε μια περίοδος κατά την οποία ο Ethan και η Lilly προσπάθησαν να δουλέψουν πάνω στον γάμο τους και να αφήσουν το όλο θέμα πίσω τους», είπε άνθρωπος κοντά στο πρώην, πλέον, ζευγάρι. «Η Lilly νόμιζε ότι ήταν ευτυχισμένοι. Αλλά αυτό δεν λειτούργησε, επειδή η Ariana και ο Ethan συνέχισαν τη σχέση τους». 

Ο Ethan, στη συνέχεια, αιφνιδίασε τη σύζυγό του καταθέτοντας αίτηση διαζυγίου, επιμένοντας ότι η απόφαση για το επίσημο τέλος του γάμου ελήφθη εξ ολοκλήρου από τον ηθοποιό. Ο Ethan κατέθεσε αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, μόλις μία εβδομάδα μετά την επίσημη αποκάλυψη του ειδυλλίου του με την Ariana. 

Ο ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ και η Ariana γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της επερχόμενης διασκευής της ταινίας «Wicked», στην οποία εκείνος παίζει τον ρόλο του Boq, ενώ εκείνη έχει τον ρόλο της Glinda. 

Πηγή: skai.gr