Beyonce: Η συνεργασία με τον Travis Scott που ενθουσίασε τους θαυμαστές της – Ακούστε το τραγούδι «Delresto»

Στο άλμπουμ συμμετέχουν κι άλλοι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας όπως οι SZA, Bon Iver, Drake, Sampha και Young Thug

Η Beyonce ενθουσίασε τους θαυμαστές της καθώς εμφανίστηκε σε ένα τραγούδι από το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ «Utopia» του Travis Scott. Η 41χρονη καλλιτέχνιδα συμμετείχε μαζί με τον 32χρονο συμπατριώτη της από το Χιούστον του Τέξας, στο κομμάτι νούμερο εννέα, με τον τίτλο «Delresto» (Echoes).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το «Utopia» είναι το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του επιδραστικού καλλιτέχνη της μουσικής, Travis Scott. Στο άλμπουμ συμμετέχουν κι άλλοι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας όπως οι SZA, Bon Iver, Drake, Sampha και Young Thug. 

Ο Travis, κατά κόσμον Jacques Bermon Webster II, εμφανίστηκε στο πάρτι για την κυκλοφορία του άλμπουμ στο Μπρούκλιν το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουλίου 2023. Η νέα του μουσική έρχεται μετά από, σχεδόν, δύο χρόνια και τον τραγικό θάνατο που βρήκαν 10 άνθρωποι σε συναυλία του στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο NRG Park της γενέτειράς του. Τον περασμένο μήνα, το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι ο ράπερ δεν φέρει καμία ποινική ευθύνη για το θανατηφόρο περιστατικό, τερματίζοντας έτσι την 19μηνη έρευνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott)

Πηγή: skai.gr
TAGS: Beyonce